REVISTA

Am debutat cu revista pilot in anotimpul renasterii, mai exact pe data de 15 aprilie 2010. Am pornit de la zero intr-un proiect de proportii. Pentru a creste avem nevoie de timp, oameni, energii… Suntem intr-o continua cercetare, documentare si promovare. Cautam excelente, povesti de succes care pot deveni modelele de maine, tineri care vor sa invete de la profesionisti… Romanii din toata lumea incep sa ne cunoasca. Alaturi de ei vom demonstra cat de frumoasa este comunitatea romanilor de peste granite…

SITE-ul nostru este http://www.romaniaincontact.com. Urmariti-ne si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/Romania-in-Contact-magazine/245212203667 si achizitionati numerele de colectie ale unicei publicatii bilingve internationale – ROMANIA IN CONTACT.

Ramaneti alaturi de noi!


5 Responses to REVISTA

 1. geo vasile says:

  Draga Diana,

  O adevarata surpriza email-ul si locandina ad-hoc. Cine v-a datstirea si unde aveti sediul? Fowardez totul fiului nostru rezident la Torino. MUlt succes si ramanem in contact. Multumesc pentru gandul cel bun fata de Confluenze…

 2. romaniaincontact says:

  Sediul este la Milano. Vom reveni cu amanunte imediat ce revista se va lansa!
  Cu drag,
  Daniela Vitelaru

 3. Vilceanul, New York says:

  Draga Daniela, De-abia astept lansarea! Ma bucur ca aveti sediul la Milano, mai in centrul romanilor de pretutindenisi ma bucur pentru echipa care ti-ai format-o. Sint sigur de reusita voastra. Va asteptam si in SUA.Felicitari!

 4. romaniaincontact says:

  @ Vilceanul, New York: Iti multumesc pentru apreciere si asteptam sa ni te alaturi cu gandul, energia si povestea ta! Te salutam…de pretutindeni!

 5. Va uram succes si multe vesti bune.

  Uite o astefel de veste: http://www.TabaraDeTenis.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s