CONTACT

Romani de pretutindeni faceti-va auziti! Mesajul vostru este important!

Adresa noastra va sta la dispozitie:  office@romaniaincontact.com. Impartasiti-ne gandurile si povestile de succes de langa voi!

Doar impreuna putem sa construim o imagine excelenta a Romaniei in lume! 

Advertisements

16 Responses to CONTACT

 1. Asociatia romana-italiana HORA UNIRII says:

  Buna ziua,doresc sa va felicit pentru aceasta initiativa si multumesc lui Dana Vitelaru pentru atentia pe care mi-a acordat-o si doresc ca “romania in contact”sa-si urmareasca si sa-si atinga scopul pentru care s-a format si ceea ce imi doresc cel mai mult,sa nu devina tinta convorbirilor si a replicilor urate dintre asociatiile adversare din Italia.
  Va doresc multa sanatate,succes si cati mai multi vizitatori.
  Cu mult respect
  Lorenzo Iulian Prundeanu
  presedinte
  Asociatia romana-italiana
  HORA UNIRII
  Grosseto

 2. Pe cand un adevarat Forum al romanilor de pretutindeni?

  • romaniaincontact says:

   Din decembrie incolo ne gandim serios si la un forum, sa vedem evolutia blogului si implicarea romanilor din toate tarile. Intre timp lucram la revista diasporei. Incet, dar sigur, le facem pe toate!

 3. Chioru' says:

  Salut,

  Eşti invitată să te înscrii în comunitatea de bloggeri: http://toateblogurile.ro. Vei descoperi acolo mai mulţi amici decât ai crede la prima vedere.
  Ca să-ţi faci o primă idee asupra proiectului, ai la dispoziţie o prezentare audio:
  http://toateblogurile.ro/audio/ cu vocea administratorului site-ului.

  pe curând,
  S

 4. nino says:

  Tare chiar asa cind un forum al rominilor de pretutindeni

 5. nemeswilly says:

  BUNA DIMINEATA..MA BUCUR CA AM DAT DE UN BLOG AL TUTUROR ROMANILOR PLECATI DIN TARA. DE PUTIN TIMP AM SI EU UN BLOG FACUT DIN DORINTA DE A SOUNE TUTUROR CE AM EU PE SUFLET REFERITOR LA CE SE INTAMPLA IN ROMANIA DE AZI.BLOGUL SE NUMESTE nemeswilly SI ESTE ACTIV DE 6 ZILE.VA UREZ CAT MAI MULTE CONTACTE CU ROMANII DE PRETUTINDENI SI SA TRAIM BINE….DACA POT SPUNE ASA….

 6. Gabriella di Sant'Angelo says:

  Sint foarte entusiasta si convinsa ca cei care isi dau interesul sa faca ceva social networking pentru a mentine contsctele cu tara noastra unde ne-am nascut si unde avem radacinile noastre si pe care nu o vom uita si nu ne vom uita niciodata. Sinteti pe calea buna si toate visele vi se vor realiza daca cu totii vom da mina cu mina ca si Hora Unirii acum datorita acestei tehnologii care ne ajuta sa ne regasim si sa ne cunoastem la nivel global sa aratam si noi ca sintem in stare sa facem numai lucruri bune si positive. Va felicit pentru initiative si mult noroc in continuare. Angela Gabriella Bercea din Bucuresti.

 7. simona says:

  Holaaaaa!!!!

 8. denisa ioana says:

  imi doresc si eu fff mult sa pot face parte din o organizatie de voluntariat imi place sa interactionez cu oamenii si munca mea sa bucure un suflet ratacit si sa aduca un zambet pe o fata candva trista !!!! locatia nu conteaza atat de mult atat in tara sau in afara adica in italia. Va multumesc si va urez ca toate proiectele sa fie incununate de succes si fie ca randurile voluntarilor sa se inmultesca continuu. o zi minunata denisa.

 9. georgeta says:

  MA BUCUR CA EXISTA ASTFEL DE INIZIATIVE ,CA PUTEM SA NE EXPRIMAM PARERILE SI OFF-URILE NOASTRE ,CA CINEVA NE ASCULTA DIN CAND IN CAND.SPER SA AVETI SUCCES SI ACEASTA IDEE SA FIE APRECIATA DE TOTI ROMANII CARE LOCUIESC IN AFARA GRANITELOR ROMANIEI…ROMANI DIN TOATA LUMEA …UNITI-VA !!!! VA SALUT DIN SUDUL ITALIEI!…PE CURAND

 10. Eleonora Psenner says:

  Dear Sirs,

  I am trying to get in contact with Ms Oana Ionita for an event we are going to stage in South Tyrol (Italy) in occasion of the candidacy for European Capital of Culture 2019. Could you please be so kind to forward her my contact as I am having difficulties to reach her.
  This is the address she can find me at: eleonora.psenner@cooperativa19.it
  I thank you so much for helping me out!
  Best regards,
  Eleonora Psenner

 11. oana says:

  Buna, va rog ajutati-ma sa i-au legatura cu Doamna Lucica Tudor. regina romilor.

 12. kelly says:

  Hello, I see you have reported on Pure London in your coverage by daniela vitelaru – https://www.youtube.com/watch?v=3i75xxRg-k0. Nice to see. We are hosting more brands this season so i wondered whether you will be doing this again? If you want to liaise with our marketing directly please contact Anna.Bladen@i2ieventsgroup.com if you have not done so already that is. Many Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s