Tabăra de (Re)creație pentru a continua construcția Muzeului Viu de la Tecșești

0971d5594437f620e009cf8f1ef126fa2dcc12deAsociația GrooveON organizează și în acest an Tabăra de (Re)creație, începând cu 1 iulie 2017, pentru a continua construcția Muzeului Viu de la Tecșești. Întregul program este derulat pentru patru serii a câte 15 voluntari, ce vor construi timp de câteva săptămâni un ansamblu de locuințe din perioada neolitică cu materiale specifice acelei epoci. Astfel, fiecare sector al Muzeului Viu de la Tecșești capătă viață, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta traiul străbunilor si obiceiurile aproape dispărute ale vechilor civilizații.

Evenimentul este dedicat celor care vor să se rupă de cotidianul urban și care vor să se îndepărteze de ritmul alert al fiecărei zile, descoperind poveștile bătrânilor din sat, cultura locală și tradițiile care animează lumea străbunilor. Cei care vor să participe vor cunoaște în mod practic tot ceea ce presupune procesul de clădire al unui așezământ ecologic cu materiale naturale.

Cazarea la cort va fi organizată într-o zonă special amenajată, iar masa și echipamentul de protecție vor fi asigurate pe întreaga perioadă a taberei.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s