25 – 27 august 2017 , Rasnov: ProFest – un festival al cunoasterii

profest-rasnov-festival.1497874763In perioada 25 – 27 august 2017 va avea loc la Rasnov, jud.Brasov, prima editie a “ProFest – un festival al cunoasterii”.

Alaturi de peste 100 de artisti, oameni de cultura si activiști, construim impreună o comunitate a oamenilor informati care vor schimba in bine Romania.

10 teme, 100 de ateliere  si seminarii, voluntari dedicati, camping in natura, 3 seri de concerte si mult, mult suflet. Ziua invatam sa fim cetateni activi, sa ne cerem drepturile, sa fim antreprenori, sa accesam fonduri europene, sa fim jurnalisti sau IT-isti si chiar sa crestem copii liberi si independenti. Ne dezvoltam pe noi insine si legam prietenii. Seara avem concerte si bucurie multa.

Trooper,Robin and the Back stabbers, Byron, The Mono Jacks, Trupa COCO, ElNegro, umbra, CALEnDAR, The Purple Dandies, Navi si multi, multi altii ne vor incanta serile. In plus, Dj Grecu si Sunt calm? se vor asigura ca podeaua este incinsa atat cat ne tine energia.

Cuvinte cheie: Europa si Diaspora, Sanatate, Ecologie, Creatie, Digital, Juridic, Educatie si Metode Non formale, Antreprenoriat, Transparenta si Jurnalism / Investigatie.

Pe scurt: 3 zile care iti pot schimba viata! Vino la “ProFest – un festival al cunoasterii”!
 
Pretul unui abonament la festival este de 75 lei. Camparea e din partea casei 🙂

Info despre acces si bilete/abonamente ProFest:
Accesul este gratuit pentru ELEVII MINORI (pana la varsta de 18 ani exclusiv), insotiti de un parinte platitor de bilet, pe baza carnetului de elev si a cartii de identitate (acolo unde este cazul), nefiind necesara achizitionarea unui bilet pentru acestia.

Accesul este gratuit pentru elevii care au promovat anul acesta (2017) Bacalaureatul cu nota 10, nefiind necesara achizitionarea unui bilet. Accesul la festival se va face prin prezentarea la fata locului a adeverintei eliberate de scoala si preschimbarea acesteia intr-un bilet/abonament (in functie de preferinta Participantului).

Va recomandam insistent sa cititi Regulamentul de participare inainte de achizitionarea biletului/abonamentului. Achizitionarea biletului/abonamentului implica faptul ca ati luat la cunostinta prevederile Regulamentului de participare si sunteti de acord cu acestea.
Sursa: https://www.blt.ro/profest-un-festival-al-cunoasterii.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s