Drumul spre o Românie decentă cu o Constituție Funky la ONGFest

Vrei o Românie decentă? Vrei să înțelegi mai bine cum stau lucrurile în țara ta și care sunt oamenii implicați să o transforme? Vrei să înțelegi mai bine Constituția?

Ai răspuns cu DA la toate întrebările de mai sus? Ei bine, atunci ești așteptat la ONGFest, în perioada 17-18 iunie, în Herăstrău, să te bucuri de soare și de peisajul societății civile românești.

Imaginează-ți cum timp de două zile ești invitat la un “Civic Break”, undei vei descoperi cum cetățenii activi lucrează pentru a schimba România la față.

 

eCcktkqTURBXy9lMjM3YzZhMWFiYWQ4NzJjMGU1MDNkYWMzOGI5YzYzNC5qcGVnkZMCzQMmAA

Aflat la cea de-a 8-a ediție, scopul Festivalului este de a spori numărul de cetățeni implicați activ în comunitate, de a promova spiritul asociativ și de a crește implicarea ONGurilor în societate.

ONGFest este locul unde vei întâlni 132 de ONGuri care se ocupă de o Românie mai bună, 4 ONGuri din Elveția care onorează solidaritatea dintre cele două țări făcând cunoștință cu societatea civilă autohtonă și 2 ONGuri din Moldova care abia așteaptă să te cunoască.

sBZktkqTURBXy83MzdhNjVmZDJlZjdlYTY1ZDJjMmMwYWVjZWY2ZTZjZS5qcGVnkZUCzQJsAMLD

În cadrul event-ului, Funky Citizens te cheamă să faci cerc în jurul celui mai cel text legal din țară – Constituția, căci doar ea ne poate apăra drepturile.

“O luăm la puricat, o învățăm, o explicăm, o despicăm ba facem chiar și un film cu voi intitulat “jur pe constituție””, spun cei de la Funky Citizens.

Vedeta week-endului va fi constituția ilustrată pentru elevii de clasa a 7-a, proaspăt scoasă de la tipar și poate foarte utilă și pentru cei mari. PS: nu vor lipsi nici clasicele stickere cu Mari Corupți. Pam pam.

kQ0ktkqTURBXy82MjBiNmM2YjkzOTZmMjRmODc1ZDQxOGI5YjIyYzEzZi5qcGVnkZUCzQJsAMLD

ONGFest promite a fi un festival constructiv și util, iar opțiunile sunt foarte multe, așa că sigur vei găsi ceva care să fie și pe gustul tău.

Plus de asta, vei fi delectat cu 30 de ateliere, dezbateri și seminarii despre tot felul de subiecte faine și peste 90 de activități non-formale la care să te aciuezi cu entuziasm.

Sursa: noizz.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s