iCEE.fest 2017 pregătește o zi specială pentru Startup-uri: ”200 Seconds of Fame”

1a

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale și Internetului din regiune, iCEE.fest (15 & 16 iunie) aduce și anul acesta la București speakeri și companii majore din industrie.

Pe lângă profesioniștii implicați în business-uri cu rezultate uimitoare la nivel global, festivalul acordă o atenție deosebită ideilor aflate încă la început de drum.

A doua zi de iCEE.fest este așadar una specială în ceea ce privește startup-urile, cu o mai mică sau mai mare experiență.

Workshop: Growth Hacking pentru Startup-uri în 2017

2a

16 iunie, ora 10.00, în Focus Stage 1, George Carey-Simos va ține un workshop dedicat growth hacking-ului.

Co-fondatorul We are Social Media, una dintre cele mai mari agenții independente de social media și digital marketing, George se consideră a fi un om care rezolvă problemele altora.

Freelance Digital Strategist, Growth Hacker și Digital Consultant, George este specializat în SMM, social media strategy, training și content marketing.

Înainte să vină la iCEE.fest, el a acordat un amplu interviu pentru start-up.ro:

Focus on: Startup-uri.

Tot pe 16 iunie, dar în Focus Stage 3, de la ora 14.00 va începe o dezbatere în care speakeri și investitori de succes aduc în prim plan pașii pe care un startup trebuie să îi facă pentru a ajunge un business în adevăratul sens al cuvântului.

Events & Content Strategist la start-up.ro, Octavian Palade va fi gazda discuției la care vor participa:

Dezbaterea va fi urmată (de la ora 15.45) de un Special Keynote al lui Leon Emirali.

Unul dintre antreprenorii de succes din UK, Leon este Co-fondatorul CrestComms – PR and communication agency.

Urmează momentul dedicat startup-urilor din regiune cu potențial uriaș: fie că vorbim de foști câștigători ai competiției ”200 Seconds of Fame” sau de antreprenori care așteaptă să dea lovitura.

Focus Stage 3, ora 16.20:

Competiția ”200 Seconds of Fame”

3a

iCEE.fest organizează și în acest an competiția de pitching ”200 Seconds of Fame”: Focus Stage 3, ora 17.05.

Toate detaliile despre participare și organizare le găsiți pe start-up.ro – partenerul festivalului pentru zona de startup-uri.

Ca în fiecare an, juriul e format din antreprenori cu experiență, investitori și profesioniști implicați în acceleratoare de start-up-uri:

Câștigătorii vor fi stabiliți de publicul festivalului prin intermediul aplicației iCEE.fest, în timp ce juriul va acorda o mențiune specială.

Startup-urile care vor să-și prezinte ideile la iCEE.fest pot cumpăra un stand care le oferă acces la cei peste 3500 de participanți și peste 30 de investitori veniți la București pe 15 și 16 iunie.

*****

Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech și Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agenda pentru ediția 2017.

Nu vor lipsi giganții internetului – Facebook și Google – iar temelor deja consacrate, precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health li s-au alăturat anul acesta Smart Homes și Fintech.

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (București, 15 și 16 iunie) sunt puse în vânzare pe site-ul oficial.
Nu rata iCEE.fest Startup Ticket la doar 50 euro!

Există și un discount pentru grupuri de 4 persoane, în situația în care formezi un grup mai mare de 4 persoane trimite un forward cu acest newsletter către tickets@iceefest.com și solicită o ofertă personalizată.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s