TEDxEroilor – Challenging Tomorrow

f3c5c1de-a66d-4d10-8016-b924c95365bc (1)Tema evenimentului de anul acesta, Challenging Tomorrow, aduce în discuție provocările pe care le presupune ziua de mâine în domenii și sectoare diferite precum tehnologie, educație, ecologie, viața socială, politică, economie și altele.

„La TEDxEroilor credem că orice provocare este o oportunitate, iar viitorul va arătă așa cum ni-l construim. Ca în fiecare an, ne-am propus și la această ediție să aducem sub lumina reflectoarelor idei deosebite care pot avea un impact în comunitate invitând oameni pasionați de ceea ce fac, oameni ale căror idei transformate în acțiune pot da formă viitorului.”  Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor

Drumul către extraordinar începe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumina a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci în momentul în care începi să crezi în tine și să îți folosești vocea. După 7 ediții de succes, anul acesta TEDxEroilor vine cu 2 premiere la nivel de România și Europa de Est: un eveniment TEDx de o zi și jumătate începând cu 5 mai după-masa și continuând cu 6 mai și TEDxEroilor Adventures în 7 mai.

Misiunea TEDxEroilor este de a descoperi potențialul extraordinar în ideile și idealurile fiecăruia. Și pune asta în practică prin a-și împinge propriile granițe în a ajuta și mai multe idei să prindă viață; așa a fost posibilă organizarea primului TEDx al Europei Estice care să desfășoare un eveniment de două zile și jumătate, în care să aducă laolalta și mai mulți visători, inovatori și oameni care transformă ideile în realitate.

Evenimentul se va desfășura în perioada 5-7 mai la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Urmăriți TEDxEroilor pe www.facebook.com/TEDxEroilor pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s