Gala 30 sub 30 ediția 2017

Web_30_sub30_2017_simpluPornit de la modelul inspirațional de success internațional Forbes 30 under 30, varianta românească, Forbes 30 sub 30 este un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, ovaționându-i pe aceia care au reușit să rupă clișee.

Gala de premiere ajunsă în acest an la cea de-a șasea ediție va aduna, din nou, tineri care se asociază succesului pentru a-i felicita.

Deși domeniile lor de activitate variază de la business, la sport, artă, muzică sau IT, elementul care îi unește pe toți cei din Forbes 30 sub 30 constă în performanțele excepționale pe care le-au obținut până în prezent.

Dacă în trecut tinerețea reprezenta un handicap în drumul către succesul profesional și vârsta înaintată era asociată cu mai multe resurse, mai multe cunoștințe și mai mulți bani, Forbes subliniază prin evenimentul 30 sub 30 că poate fi și altfel.

Procesul de selecție este intens. Sunt analizați sute de candidați din categorii diferite și se iau în considerare impactul în piață, creativitatea și adaptabilitatea, numărul de persoane la care au ajuns și încasările generate.

Cei care au crescut în epoca tehnologiei au ambiții mult mai mari, perfect adaptate la lumea antreprenorială dinamică și nerăbdătoarea lume digitală în care au crescut.

Parteneri strategici:

Logo-bmwsigla-logo-carrefour-300x249

Mai multe detalii despre eveniment la: evenimente@forbes.ro

Accesul la eveniment se face pe baza invitației și confirmării din partea organizatorilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s