Startarium cONtext: Rolul mentorului în business-ul tău

28ba94e3-978e-4740-84a0-150528bfb667Startarium cONtext te pune față în față cu provocările business-ului tău: crowdfunding, mentorat, business canvas, pitching, testare și multe altele. Toate aceste subiecte sunt abordate într-o viziune 360, care te va ajuta să pui în context variabilele afacerii tale. În următoarea întâlnire vom discuta despre mentorat.

Detalii eveniment

Ca antreprenor te confrunți cu o mulțime de provocări în încercarea de a construi un start-up. Unele sunt frecvent întâlnite, însă altele sunt situații unice, specifice business-ului tău. O persoană care are un parcurs îndelungat în domeniul antreprenorial sau care deține o experiență vastă într-o companie poate reprezenta un sprijin enorm în tot acest proces de dezvoltare. Îți poți găsi răspunsurile mai ușor, poți lua decizii strategice corecte și poți dezvolta obiective sustenabile pentru afacerea ta, sub supravegherea unui mentor.

O relație de mentorat este benefică pentru ambele părți. Mentee-ul primește feedback personalizat, informații valoroase și sfaturi practice de la oameni de afaceri cu experiență, și, cel mai important, o perspectivă realistă asupra planului de acțiune. Mentorul, în schimb, își lărgește perspectivele asupra domeniilor de activitate și are posibilitatea de a-și extrage porția de inspirație din inovația și creativitatea startup-urilor cu care lucrează.

Procesul de mentorat presupune o activitate intensă și constantă de lucru. Dacă vrei ca afacerea ta să crească, acest proces trebuie să țină cont de o serie de elemente specifice. Care sunt lucrurile la care trebuie să fii atent? Vino la curs și află tot ceea ce trebuie să știi despre mentorat.

Cui se adresează cursul?

Antreprenorilor la început de drum, care își pun constant întrebări, care vor să evolueze însă se simt blocați și au nevoie de îndrumarea unei persoane cu o experiență vastă în afaceri sau celor care se pregătesc să lanseze un produs/serviciu și au nevoie de sfaturi dintr-o perspectivă strategică.

Se adresează tuturor celor interesați de domeniul antreprenorial și învățare continuă.

Subiecte abordate:

  • E potrivit un mentor pentru mine?
  • Ce beneficii îmi poate aduce?
  • Cum mă pregătesc pentru mentorat?
  • Care sunt responsabilitățile unui mentee? Dar ale mentorului?
  • Cum pot aplica pentru un mentor în Startarium?
  • Cine sunt mentorii din Startarium?
  • Ce se întâmplă înainte, în timpul dar și la sfârșitul procesului de mentorat?
  • Studii de caz: povești de succes
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Participarea la eveniment este gratuită, însă numărul de locuri este limitat. Înscrie-te și rezervă-ți locul! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s