De sărbători, fă-i copilului tău cadou cursuri de televiziune gratuite

Școala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL TV, cu sediul la Londra, a deschis un studio și la București.  Proiectul a celebrat de curând 3 ani de
existență. În dar pentru copiii de la noua filială, școala oferă o lună de cursuri gratuite. Propunerea se adresează tuturor micuților cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani.

Sub sloganul ”Educația nu este un lux, educația este o necesitate!”, Jun12552909_548050415368619_8730096805282500653_nior Internațional TV este mai mult decât o scoală unde deslușești din tainele televiziunii. Junior reprezintă o nouă tendință de educare prin creație și inovație, locul unde copilul se descoperă și unde înțelege cine este cu adevărat ca individ. În cadrul proiectului complex sunt valorificate calități pe care școala tradițională nu reușește sau nu are interesul să le descopere.

Studioul de la București funcționează într-o locație temporară în Strada Vaselor nr. 40, până în mai 2017 când ne-am propus să lansăm propriul studio cu operare zilnică.

Pentru a beneficia de o lună gratuită la școala te televiziune, trebuie să trimiți pe parcursul lunii decembrie un email cu numele și vârsta juniorului: studio@juniorinternationaltv.com.

Rămâneți conectați la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJOyQINIm41NyIkrkub3CqA

sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/JUNIORINTERNATIONALTV/

 

Redacția 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s