JUNIOR INTERNATIONAL TV, unica școală de televiziune pentru copiii românilor din lume, s-a lansat și în România, cu primul studio la București

3-ani-concept-juniorȘcoala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL cu sediul la Londra, lansată pentru copiii românilor de pretutindeni, vine și în România. Astăzi împlinește 3 ani de la lansarea în Marea Britanie. La București a fost prezentat conceptul în data de 19 noiembrie, într-un cadru relaxat.

Educația nu este un lux, este o necesitate! În societatea modernă în care trăim, școala tradițională are nevoie de o împrospătare și, până când acest lucru se întâmplă, noi oferim o altă viziune despre procesul învățării. Proiectul a apărut ca urmare a nevoii de a păstra tradițiile, cultura și limba română în context internațional. Experiența acumulată în diaspora ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile românilor din lume. Proiectul educațional compus din mai multe noțiuni esențiale dezvoltării copiilor vine acum și în țară, cu scopul de a îmbogăți societatea noastră cu elemente din mediul internațional și, împreună, a contribui activ la societatea de mâine, o societate moderna, interesantă, inteligentă!

junior-romPreocupările școlii JUNIOR INTERNATIONAL TV sunt strâns legate de îmbunătățirea educației copiilor pe mai multe direcții: cunoașterea individuală, dezvoltarea personală, comunicarea în cadrul grupului, vorbirea în public, educație financiară, prezentare vizuală, comunicare în televiziune, arta filmării, networking, leadership, storytelling, story writing, dicție, arta spectacolului.

JUNIOR INTERNATIONAL TV este mai mult decât o școală, este un trend, o comunitate adresată părinților moderni. Copiii sunt atât de importanți, încât lumea pe care o creează merită cunoscută chiar prin intermediul lor. Creativitatea este o abilitate unică. În context potrivit fiecare copil își poate cultiva abilitățile și talentele.

Proiectul se adresează juniorilor cu vârste între 6 și 13 ani. Cursurile au loc în fiecare sâmbătă, între 10.00 și 17.00, în funcție de grupa de vârstă începând cu data de 3 decembrie. Adresa: Strada Vaselor nr. 40, București.

Împreună dezvoltăm cele patru producții ale școlii: JUNIOR NEWS (știri), MY LIFE IN ROMANIA (documentar), JUNIOR SMART SHOW (Quizz cu premii) și TIMPUL POVEȘTILOR.

Te invităm în aventura noastră educațională!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s