Ultimul număr al revistei ROMANIA IN CONTACT se lansează de Ziua Femeii

12743597_1744248232458176_6392426566276142464_nÎn data de 8 martie 2016, la ora 7.00 pm, ROMANIA IN CONTACT va sărbători publicarea ultimului său număr în formă tipărită, în cadrul seriei de întâlniri Romanian Business Meetings.

Revista ROMANIA IN CONTACT este un proiect unic lansat în urmă cu cinci ani care s-a dorit desprins de modelul comun al publicațiilor de pe piață prin alcătuirea unei nișe proprii de la care nu s-a abătut niciodată. Până în prezent, paginile sale bilingve au făcut cunoscute numeroase povești motivaționale despre românii de succes și au amintit permanent de relația pe care aceștia o au cu România.

În luna ianuarie, ROMANIA IN CONTACT a lansat Romanian Business Meetings, un concept de dialog bazat pe discuții și prezentări despre sfera de business. Săptămânal, persoane fizice și juridice se întâlnesc într-un mediu profesionist, dezbat teme de interes comun și fac cunoștință cu noi oportunități din domeniul afacerilor.

Lansarea noului număr al revistei bilingve ROMANIA IN CONTACT se va desfășura în cadrul seriei de întâlniri, Romanian Business Meetings, într-o ediție specială organizată marți, în loc de obișnuita zi de miercuri, și va coincide cu sărbătoarea Zilei Femeii. Cu acest prilej,  invitații au ocazia să-și consolideze rețeaua de networking și să își multiplice legăturile profesionale.

Întâlnirea va fi urmată de o recepție, iar fiecare invitat va primi un exemplar al publicației. Intrarea se face pe bază de bilet. Acesta poate fi achiziționat de pe site-ul www.eventbrite.com sau de la redacție cu o zi înaintea evenimentului.

Adresa: 21 floor, Wembley Point Centre, 1 Harrow Road, HA9 6DE, Londra

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s