Romanian Business Meetings – despre și pentru antreprenori de succes la Londra

Revista bilingvă ROMANIA IN CONTACT  a organizat miercuri, 20 ianuarie 2016, cea de-a doua întâlnire din cadrul Romanian Business Meeting, eveniment la care au fost prezenți antreprenori stabiliți în Londra, dar și persoane intresate de sectorul de business.

Sub sloganul „A face bani este specialitatea noastră”, publicația româno-engleză vine cu un concept inovativ găzduit în capitala Marii Britanii, pentru cei care vor să-și dezvolte afacerile, dar și pentru debutanții în domeniu care au idei de proiecte și vor să le fructifice.

Romanian Business Meeting este inițiativa care dărâmă barierele dintre antreprenorii români și britanici și îi aduce împreună ca să dezvolte concepte și opinii, propunând un teritoriu comun destinat afacerilor de succes. Prin intermediul noului proiect, ROMANIA IN CONTACT intenționează ca de fiecare dată să facă mai solidă comunicarea dintre oamenii de business și să îi provoace la dezbateri și prezentări într-un mediu profesionist și motivant. De asemenea, este invitat și publicul larg, iar cei care doresc să preia cuvântul și să vorbească despre experiențele lor în domeniu au posibilitatea să își anunțe prezența cu o zi înainte.

Romanian Business Meeting este o inițiativă salutată cu interes de autoritățile române de pe teritoriul Marii Britanii, iar reprezentanții acestora și-au anunțat prezența la întâlnirile viitoare.

Următoarea întrunire este programată în data de 27 ianuarie 2016, la care sunt așteptați specialiști, antreprenori, oameni care au planuri de afaceri, dar și pasionații de business care au idei pe care doresc sa le pună ulterior în practică.

Seria de întâlniri din cadrul Romanian Business Meeting se desfășoară în fiecare miercuri, începând cu ora 7.00 pm,  în locația obișnuită din Londra: Wembley Point, Harrow Road, HA9, 6DE, etaj 21.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s