Londra: ROMANIAN BUSINESS MEETING – despre afaceri la superlativ

Una din ţările cu cea mai mare comunitate românească din lume, Marea Britanie, se situează, cu siguranţă, în topul preferinţelor conaţionalilor care aleg să studieze sau să profeseze în străinătate.

Societatea engleză este o piaţă care oferă oportunităţi excelente de afaceri, iar românii valorifică acest aspect din plin, dovadă fiind numeroasele companii care funcţionează sub management românesc.

Revista romano-engleză ROMANIA IN CONTACT lansează la Londra din 13 ianuarie 2016 un nou concept de networking şi business pentru oricine doreşte să îşi crească afacerea sau să înceapă una nouă. Sau, pur şi simplu, să găsească oportunităţi de câştig prin parteneriatele oferite de companii.

afis 13ianAceastă iniţiativă invită laolaltă specialişti cu profil diferit de activitate care, pe de o parte îşi pot relata povestea în interviurile video lansate de publicaţie dar, pe de altă parte, pot aduce un plus valoare afacerii lor conectându-se cu potenţiali clienţi sau colaboratori.

Întrunirile au fost stabilite în fiecare miercuri şi sunt deopotrivă pentru comunitatea românească, dar şi pentru publicul larg. În fiecare săptămână vor exista paneluri de discuţie pe diferite domenii, iar cine doreşte se poate înscrie la cuvânt cu o zi înaintea ediției respective a ROMANIAN BUSINESS MEETINGS.

Stabilirea unei poziţii cât mai puternice a afacerii pe piaţa din UK şi creşterea vânzărilor sunt două din elementele pe care antreprenorii le iau în calcul, în principal, când vine vorba de compania lor. Alături de aceste subiecte, numeroase altele vor fi dezbatute în fiecare miercuri într-un cadru relaxant şi profesionist, inspiraţional şi motivant.

Sub sloganul “A face bani este specialitatea noastră” conceptul informaţional ROMANIAN BUSINESS MEETINGS are ca scop tocmai acest aspect – creşterea afacerilor împreună, cunoscând serviciile oferite de antreprenorii români in Marea britanie şi conexiunile de business pe care aceştia le au cu diferite entităţi din afara mediului antreprenorial românesc.

Pentru cei interesaţi participarea este gratuită. Miercuri, 13 ianuarie 2016, de la ora 6.00 pm sunteţi aşteptaţi să vă promovaţi afacerile, să legaţi conexiuni noi şi să ne spuneţi secretul despre succesul vostru.

Data 13 ianuarie 2016

Ora 6.00 pm 

Locație: Floor 21, WEBLEY POINT, Harrow Road, HA9 6DE

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s