UK: Au inceput inscrierile pentru pasaportul international de sanatate medicala si educatie financiara

Londra, 17 iulie 2015

Revista bilingvă ROMANIA IN CONTACT a organizat prima ediție a seriei de evenimente pentru informarea românilor din Marea Britanie, miercuri, 8 iulie a. c., la Ambasada României de la Londra. Partenerii internaționali Destine Broker de Asigurări și Lyoness le-au oferit invitaților alternative la grija pentru sănătate și le-au prezentat oportunități de a câștiga bani făcând cumpărături.

DSC_0225Reprezentanții Destine Broker de Asigurări și al partenerului Cigna GIPMI, veniți din România și din Scoția, le-au vorbit românilor din diaspora rezidenți în Marea Britanie, despre asigurarea medicală individuală internațională. Produsul se găsește în trei variante: Silver, Gold și Platinum și poate acoperi costuri între 1 și 3 milioane de dolari, în funcție de fiecare tip. Cheltuielile pe care le suportă sunt dintre cele mai variate, de la cele de spitalizare sau tratament post operator, până la serviciile medicale care implică tratamente psihologice, transplanturi, maternitate, analize și teste. Brokerul de asigurare a anunțat că pentru a facilita plata asigurării, poate pune la dispoziția clientului și suporturile de tip franșiză sau co-plată, prin sume fixe sau procentaje din dosarul pentru despăgubire.

DSC_0323Ulterior, Simona Lupșiai (foto dreapta), ambasador Lyoness, le-a prezentat invitaților posibilitatea ca prin intermediul cardurilor oferite de societatea pe care o reprezintă, cumpărătorii să poată primi bani sau puncte de shopping odată ce fac cheltuieli în magazinele partenere: 700 de lanțuri comerciale și 5000 de magazine online. Clienții pot câștiga un bonus de prietenie dacă își implică și apropiații în valorificarea cumpărăturilor, iar întreprinderile mici și mijlocii pot beneficia, în plus, de carduri personalizate.

În cadrul întâlnirii, cei de față au adresat întrebări reprezentanților companiilor și au cerut detalii cu privire la produsele descrise.

Cu ocazia evenimentului, Daniela Vițelaru, directorul executiv al publicației ROMANIA IN CONTACT, a prezentat oficial coperta numărului 3 din 2015. În ediția nouă, cititorii pot găsi în paginile revistei interviuri de calitate cu români valoroși, care sunt stabiliți și care profesează în diaspora.

DSC_0211La sfârșitul întâlnirii, participanții au fost invitați la concursul organizat de Western Union, care a oferit posibilitatea câștigării unor premii în bani, și la cel oferit de compania Industry of Beauty, care a acordat trei invitații la un eveniment romanesc de modă organizat in data de 13 septembrie 2015 la Londra.

Următoarea întrunire este anunțată în această toamnă, la jumatatea lunii octombrie si va avea loc in mai multe orase din Marea Britanie: Notingham, Manchester, Bristol si Londra.

Multumim pe aceasta cale Reprezentantilor Ambasadei Romanei la Londra si Institutului Cultural Roman pentru amabilitatea de a gazdui evenimentul de informare in cladirea din 1 Belgrave Square din Londra si speakerilor prezenti: Ross Walker, Broker Distribution Marketing Manager Cigna, Alina Preda – Director Dezvoltare Destine România,  Ștefan Puntea – Acționar și reprezentant local Destine Suceava, Nicoleta Cazacu – reprezentant Destine Timisoara si Simona Lupsiai – Ambassador Lyoness.

Video eveniment: https://www.youtube.com/watch?v=dptKJj2Ukoo&feature=em-upload_owner

Advertisements

One thought on “UK: Au inceput inscrierile pentru pasaportul international de sanatate medicala si educatie financiara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s