Revista ROMANIA IN CONTACT te invită să îți iei pașaportul internațional de sănătate medicală și educație financiară

În data de 8 iulie 2015, la ora 6.30 pm, Ambasada României de la Londra va găzdui primul eveniment de informare organizat de către revista bilingvă ROMANIA IN CONTACT alături de partenerii internaționali Destine și Lyoness.

În cadrul întrunirii, va debuta seria de informări care vin în sprijinul membrilor comunității române din Marea Britanie și care vizează o dezvoltare cât mai armonioasă a acesteia în context internațional. Această primă sesiune va aduce în discuție subiectul sănătății medicale și a educației financiare, văzute dintr-o perspectivă adaptată tendințelor momentului.

Destine participă la acest eveniment de informare cu scopul de a ajuta la prevenirea dramelor familiale, datorate neaccesării unui mijloc de protecție socială și medicală sau a accesării unui sistem neadecvat nevoilor reale.

Pornind de la ideea ”Salvăm vieți, schimbăm destine!”, speakerii invitați vor putea să ofere sprijinul necesar în luarea celor mai bune decizii în achiziționarea serviciilor de care românii au nevoie. Pe de altă parte, la întrunire vor fi prezenți reprezentanți ai companiei Lyoness să vă împărtășească cele mai noi tendințe ale cumpărătorilor internaționali, dar și să vă spună cum puteți să aveți avantaje uriașe fără a vă schimba însă obiceiurile de a face cumpărături, ci poate doar atitudinea, transformându-vă cheltuielile zilnice în venituri.

Numeroase oportunități, beneficii, avantaje și un set de informații extrem de utile despre două din cele mai importante domenii din viața noastra – sănătatea și finanțele.

Din panelul de discuție fac parte: Ross Walker, Broker Distribution Marketing Manager Cigna, Alina Preda – Director Dezvoltare Destine România,  Ștefan Puntea – Acționar și reprezentant local Destine Suceava, Simona Lupsiai – Ambassador Lyoness.

Moderator: Daniela Vițelaru, director editorial revista ROMANIA IN CONTACT

Patreneri: Marketology, Industry of beauty, SNL Marketing

Adresa evenimentului: 1 Belgrave Square, SW1X8PH, Londra

 

Advertisements

One thought on “Revista ROMANIA IN CONTACT te invită să îți iei pașaportul internațional de sănătate medicală și educație financiară

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s