LSRS lanseaza a patra editie a evenimentului de cariere „Hai Acasa!” si BCCSE

Poster Hai Acasa!Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) lanseaza luni, 15 iunie 2015, cea de-a patra editie a evenimentului de cariere „Hai Acasa!”, destinat tinerilor cu experienta academica peste hotare. Proiectul vizeaza in primul rand facilitarea relatiei dintre acestia si mediul profesional din Romania si a accesului la oportunitati de cariera pentru intoarcerea lor in tara.

Targul de cariere „Hai Acasa!” va avea loc in data de 1 iulie si se va desfasura in Bucuresti, la SenecaAnticafe din strada Arhitect Ion Mincu, nr.1. Printre companiile care s-au alaturat in acest an demersului LSRS de promovare a Romaniei ca destinatie de cariera se numara nume importante ale mediului de afaceri romanesc precum: Deloitte, Accenture, Pfizer, Genpact, Raiffeisen Bank, Bosch si Schaeffler Romania.

Programul „Hai Acasa!” va avea doua dimensiuni complementare. Pe langa evenimentul offline de pe 1 iulie, LSRS pune la dispozitia celor interesati si mediul online, prin intermediul platformei EventLink ce va facilita in perioada 24-30 iunie & 02-15 iulie interactiunea directa intre studentii romani cu studii in strainatate si angajatorii participanti in proiect. Astfel, accesul studentilor si absolventilor care nu se afla in Bucuresti pe data de 1 iulie, dar care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere in tara, pot beneficia de aceleasi oportunitati oferite de „Hai Acasa!”.

In cadrul evenimentului traditional de cariere al LSRS, va fi de asemenea organizata cea de-a cincea editie a Business Consulting Case Study Event (BCCSE), un workshop-competitie de consultanta strategica bazata pe studii de caz in cadrul caruia consultantii vor fi reprezentati de studenti si absolventi romani de top cu studii superioare in strainatate. Participantii vor fi selectati pe baza CV-ului si a unei scurte scrisori de intentie, iar aplicatiile pot fi facute pe site-ul BCCSE (http://bccse.lsrs.ro/apply/). Pentru mai multe informatii se poate trimite e-mail la adresa bccse@lsrs.ro.

Toate detaliile proiectului Hai Acasa!, inclusiv informatii complete privind inscrierea, se gasesc pe site-ul dedicat: http://haiacasa.lsrs.ro/eveniment-de-cariere-2015/

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s