LSRS prelungeste inscrierile la ”SMART Internships” 2015

Liga Studentilor Romani din Strainatate( LSRS) informeaza studentii si absolventii romani cu studii in strainatate ca termenul limita de depunere a candidaturilor pentru cea de a treia editie a proiectului “LSRS SMART Internships” a fost prelungit pana la data de 7 iunie 2015.

Inscrierea in cadrul proiectului. Termenul limita de inscriere in cadrul programului SMART Internships se prelungeste pana la data de 7 iunie 2015. In acest interval, stundentii romani cu studii in strainatate, sau proaspat absloventi, se pot inscrie in cadrul programului prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul proiectului:  http://haiacasa.lsrs.ro/procedura-de-aplicare/ .

De asemenea, fiecare candidat va trimite un CV actualizat (in limba engleza sau romana) si o scrisoare de motivatie (in limba engleza sau romana) de aproximativ 500 de cuvinte, catre adresa de e-mail haiacasa@proiecte.lsrs.ro , cu subiectul SMART Internships.

Stagiile „SMART” vor fi derulate in perioada vacantei universitare si vor avea o durata de una pana la trei luni, cu posibilitatea de prelungire in functie de circumstante. Anuntarea candidaturilor castigatoare va avea loc in perioada 18-26 iunie 2015.

Institutii participante. Va reamintim faptul ca, aflat la cea de-a treia editie, programul „SMART Internships” pune la dispozitia tinerilor cu experienta academica internationala stagii de practica in urmatoarele insitutii fidele proiectului inca de la editia anterioara: Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Institutul European din Romania, Centrul Europe Direct Bucuresti, Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru romanii de pretutindeni, Camera Deputatilor, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Institutul National de Statistica, dar si alte institutii ce se vor alatura pe parcurs si vor fi facute cunoscute ulterior.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati http://haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2015/

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s