Gala CAESAR – „Lideri pentru Romania”

Bucuresti, 29 mai 2015

Prima editie a Galei CAESAR se desfasoara astazi, 29 mai 2015, la Athenee Palace Hilton in Bucuresti. Gala CAESAR este un eveniment de recunoastere publica a unor lideri autentici in societatea romaneasca.

Scop. Gala CAESAR are ca scop promovarea implicarii admirabile a celor care contribuie la transformarea pozitiva a Romaniei in sectorul public, in mediul privat si in societatea civila.

Invitati. Gala CAESAR prezinta trei vorbitori-cheie: Steve Jarding, Profesor al Universitatii Harvard si expert in campanii electorale in intreaga lume, va sustine o prezentare pe tema: “Today’s World and the Need for Authentic Leadership: How to Make a Difference”. Profesorul Jarding a fost artizanul unor victorii electorale notabile in Statele Unite si in intreaga lume, iar astazi pregateste viitori lideri la Harvard Kennedy School of Government. La eveniment va fi prezenta, de asemenea, Elif Memet, olimplica internationala originara din Constanta, invitata la Casa Alba in urma unui concurs international de eseuri. Nu in ultimul rand, co-fondatorul si Presedintele CAESAR, Sebastian Burduja, va oferi o prezentare in avanpremiera a cartii sale „Intre speranta si deziluzie. Democratie si anticoruptie in Romania postcomunista” (Humanitas, 2015). Volumul poate fi achizitionat in format electronic de pe http://www.libhumanitas.ro/intre-speranta-si-deziluzie-sebastian-i-burduja-humanitas-2018.html.

 

Participanti. La eveniment vor participa personalitati din sfera publica romaneasca si internationala, reprezentanti ai institutiilor publice romanesti, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, personalitati din mediul academic, din sectorul privat si din societatea civila, oameni de afaceri, colectionari de arta, consiliul consultativ al CAESAR, precum si membri si sustinatori ai Fundatiei CAESAR.

Premiile CAESAR „Lideri pentru Romania”. Premiantii Galei CAESAR sunt profesionisti recunoscuti din sectorul public, din mediul privat si din societatea civila. Acesti lideri – lideri consacrati si lideri pentru viitor – se disting prin trei calitati fundamentale: competenta, caracter si pasiune. Astfel, pentru sectorul public, premiul pentru lider consacrat se va inmana Domnului Bogdan Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, iar premiul lider pentru viitor Domnului Nicolaie Moldovan, City Manager al Municipiului Alba-Iulia. Pentru sectorul privat, premiul pentru lider consacrat se va acorda Doamnei Manuela Plapcianu, CEO Artmark. La categoria lider pentru viitor al sectorului privat va fi premiat Domnul Bogdan Iordache, co-fondator al How to Web, Startup Spotlight, Tech Hub Bucuresti, Tech Angels, Concetoo si Stagii pe Bune. Premiul pentru lider consacrat al societatii civile se va acorda Altetei Sale Printesa Marina Sturdza, personalitate implicata in proiecte umanitare nationale si internationale precum „Hope and Homes for Children”. Premiul lider pentru viitor al societitii civile se va inmana Doamnei Adelina Toncean, membru al Asociatiei „Daruieste Aripi”.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina: http://www.fundatiacaesar.ro/gala-caesar-2015/.

Partener Strategic: Liga Studentilor Romani din Strainatate.

Sponsor Principal: CD Advisors.

Sponsori: Trends By Adina Buzatu, Musat si Asociatii, Cris-Tim, Moldmetal Trading, MMS Minerals and Metals Solutions, Sky Trade, Certinvest, Silviu Pal Photography, CTT,www.trofeedecristal.ro, Athenee Palace Hilton.

Parteneri media: TVR International, Radio Romania International, Radio Romania Cultural, Radio Romania Actualitati, Ziare.com, Adevarul, Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

CONTACT

 


Adina VINTAN

Director Relatii Externe Fundatia C.A.E.S.A.R.

adina.vintan@fundatiacaesar.ro

+40 722 697 550

 

Fundatia C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studentilor si Absolventilor Romani) este o comunitate de experti, un laborator de idei si o platforma de actiune civica pentru dezvoltarea economica si consolidarea democratica a Romaniei.

Institut de cercetare romanesc cu prezenta globala, C.A.E.S.A.R. reuneste experti din intreaga lume selectati pe baza rezultatelor remarcabile din cariera lor academica si profesionala. 

Uniti in jurul unor valori comune – integritate, responsabilitate si profesionalism – expertii C.A.E.A.S.A.R. ofera idei si solutii concrete in domeniile de importanta strategica pentru viitorul Romaniei. Pe baza acestor cunostinte si experiente globale, C.A.E.S.A.R. prin platforma proprie de actiune civica politici de dezvoltare la nivel local, regional si national.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s