gROw Workshops anunță noi parteneri în proiect

11165282_1569255719994408_1723718926525377448_n20 mai 2015, Londra – A început numărătoarea inversă până la prima ediție a conferințelor gROw România. Mai sunt exact 10 zile până sâmbătă, 30 mai, când de la ora 2pm, antreprenorii expați din Anglia se vor întâlni în cadrul primei conferințe sub marca gROw – Boost Your Start-up.

Conferința va avea loc la Club Workspace in Londra, pe malul Tamisei, (adresa Enterprise House, 1 – 2 Hatfields, SE1 9PG), iar biletele pot fi achiziționate accesând acest link: http://www.eventbrite.co.uk/e/boost-your-start-up-tickets-16700786502?aff=es2.

PANELUL VORBITORILOR gROw SE EXTINDE CU UN INVITAT SPECIAL

Vincent Dignan, specialist în marketing online se alătură celor 4 experți în marketing, business și comunicare. El va susține o intervenție specială la finalul conferinței pe tema content marketingului și a retenției de utilizatori în mediul online. Vincent este fondatorul www.magnific.com, care oferă soluții de content marketing pentru branduri precum Burberry, Mercedes, Levis și Smirnoff.

Mai multe despre vorbitori și agenda evenimentului puteți afla urmând acest link: http://www.grow-workshops.com/speakers-2/

NOI PARTENERI SE ALĂTURĂ INIȚIATIVEI gROw

Portalul AngliaMea.ro, revista România în Contact și SNL Marketing sunt noii aliați ai gROw Workshops în misiunea de capacitare a comunităților de expați români și nu numai din Marea Britanie. Anglia Mea, una dintre cele mai importante voci ale comunității românești din Anglia și un foarte important portal de știri și anunțuri devine partenerul media online al gROw. România în contact, o publicație online și print cu istorie și relevanță pentru diaspora românească, se alătură și ea ca și partener media. SNL Marketing, agenție de marketing etnic si multicultural va susține inițiativa gROw în calitate de sponsor oficial.

gROw Workshops este un proiect a doi profesioniști în marketing din România și își propune să ofere antreprenorilor expați români și de alte naționalități aflați la început de drum în Anglia o primă oportunitate de acces la educație, informație, resurse creative și socializare care să îi ajute să se dezvolte personal și profesional.

Așadar, gROw aspiră să devină un centru de resurse pentru profesioniști și antreprenori expați în Marea Britanie și de asemenea, un coagulant pentru comunități solide și educate.

 

Persoane de contact:

Iulia Calotă –   tel:  +447850140493

Andra Ailincăi – tel: +40743075588

Email: grow.workshops.uk@gmail.com

Website: www.grow-workshops.com

Facebook: https://www.facebook.com/grow.workshops

Twitter: https://twitter.com/GrowWorkshops

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s