Londra: ART & FASHION – Industry of beauty – cel mai elegant eveniment de arta si moda romaneasca

Sub sloganul “Noi suntem industria, tu esti frumusetea” se va lansa la Londra unicul festival de moda si arta menit sa aduca Romania frumoasa in ochii publicului international. Conceptul are la baza alaturarea unui grup de tineri designeri si artisti romani care sa arate lumii o parte nevazuta a tarii lor, talentele si priceperea, traditia si cultura, toate reinterpretate intr-un proiect modern, sofisticat, fastuos.

Aflat la editia I, evenimentul “Art & Fashion – Industry of beauty” si-a propus sa puna in lumina reflectoarelor o gama larga de oameni speciali si talentati in a ridica frumosul la rang de stil de viata. Oamenii sunt cartea de vizita a tarii din care provin. Cu ei, prin ei, imaginea natiunii capata contururi inimaginabile.

Evenimentul are loc intr-una din cele mai iconice locatii din capitala engleza – East Wintergarden, Canary Wharf si se va desfasura pe parcursul intregii zile de 15 februarie 2015. Expozitie, defilare, receptie, muzica de calitate  – acestea sunt doar cateva din ingredientele celui mai mare concept de acest gen de promovare a Romaniei in lume. Invitatul special este recunoscutul designer Catalin Botezatu si, alaturi de el, 20 de nume importante din arta si moda romaneasca se vor prezenta publicului larg intr-un show de neuitat.

Editia urmatoare va fi pregatita pentru luna septembrie si, de doua ori pe an, ne vom intruni la Londra cu cei mai reprezentativi artisti si designer romani cu intentia de a promova Romania prin succes si valoare. ROMANIA IN CONTACT, unica revista bilingva dedicata romanilor de succes din lume este partenerul permanent al evenimentului bianual.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s