British Council și LSRS organizează Education UK Exhibition – Cel mai mare târg educațional cu instituții din Marea Britanie

Education UK 2014

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în intervalul 10:00-19:00 va avea loc Education UK Exhibition la Howard Johnson Grand Plaza Hotel în București, pe Calea Dorobanților, nr. 5-7. Evenimentul este organizat de British Council în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate și IELTS, fiind în mod exclusiv prezentării ofertei educaționale din Marea Britanie. În cadrul expoziției vor fi prezente 22 de universități și 3 școli britanice ce își vor prezenta ofertele educaționale elevilor și studenților români interesați de studiul în Regatul Unit.

Intrarea la eveniment este liberă. Înscrierile se pot face accesând link-ul: http://goo.gl/UWT3l8. Education UK Exhibition se adresează în mod special elevilor și părinților acestora, studenților, profesorilor, dar și tuturor persoanelor interesate de studiul în Marea Britanie. De asemenea, evenimentul reprezintă oportunitatea de a afla direct de la sursă informații de încredere despre sistemul educațional britanic și despre posibilitățile de angajare ale absolvenților programelor de top din domeniile economie, IT, marketing, drept, arte, inginerie și științe prezentate de universitățile britanice.

Evenimentul este ocazia perfectă pentru a afla mai multe informații despre cele mai bune cursuri, dar și tabere de vară din Marea Britanie pentru învățarea limbii engleze. Totodată, pe timpul expoziției va fi prezent standul British Council unde se oferă ultimele noutăți despre programele și examenele de limbă engleză.

Instituțiile educaționale care vor lua parte la expoziție sunt: Windermere School, Regent Group, Christ College (Brecon), Cardiff University, De Montfort University, Kaplan Holborn College, London Metropolitan University, London South Bank University, Nottingham Trent University, Queen Mary University of London, Teesside University, The University of Law, The University of Manchester, University College Birmingham, University for the Creative Arts, University of Birmingham, University of Chichester, University of Cumbria, University of East Anglia, University of Essex, University of Greenwich, University of Kent, University of Lincoln, University of West London, University of the West of England.

De asemenea, pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri pentru a discuta în mod direct cu reprezentanții UCAS despre procedura de aplicare la studii în Regat. UCAS este programul prin care se administrează înscrierile universitare, un număr de aproximativ 650.000 de viitori studenți îl folosesc în 340 de universități și colegii din Marea Britanie.

Nu în ultimul rând, cu ocazia expoziției se organizează concursul Education is GREAT. Câștigătorul concursului va beneficia de un premiu important acordat de British Council și de partenerii săi în ziua evenimentului.

Toate detaliile expoziției și concursului pot fi găsite pe website-ul British Council România: http://www.britishcouncil.ro/en/study-uk/education-uk

Parteneri media: Radio România Internațional, Radio România Cultural, Agenția Națională de Presă AGERPRES, Agenția de Presă RADOR, Evenimentul Zilei, RomâniaPozitivă.ro, OnlineStudent.ro, DiasporaLive.ro, Edu-news.ro, Studenție.ro, ȘtiriONG.ro, AcademicLink.ro, IQool, EurActiv, România în Contact, Radio France Internaționale, Diaspora Românească, Român în UK.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s