Schlezak & friends – arta reunita intr-o expozitie colectiva la Londra


logo schlezak and friendsSchlezak & friends
este cea mai noua platforma de arta care expune frumosul vizual in context crestin initiata la Londra de catre medicul pictor Vlad Schlezak.

Acest eveniment are ca scop reunirea unui grup de pictori talentati intr-un demers colectiv sub egida valorilor crestine, a prieteniei, a comunicarii artistice.  In acest an se da startul primei editii, astfel ca, initiatorul proiectului, pictorul dr. Vlad Schlezak, a invitat pentru inceput 12 artisti care sa imparta cu publicul international din capitala engleza valori reale, valori crestine si anume: Alin Petri, Andrea Caba, Annie Bartholomew, Anna Penerry, Rebeca Pop, Narcisa Stejerean, Lacramioara Berbeci, Camelia Marusca, Hajdu Imre, Iulia Tunaru,  Ioan Trifan si Teodora Czentye.

Va invitam asadar in data de 8 noiembrie 2014, la ora 3 pm la Shoreditch Town Hall in sala Assembly (380 Old Street, London, EC1V 9LT) la un eveniment de exceptie.  In cadrul acestui parcurs cultural-artistic vor performa artisti de renume cum ar fi violonistul Remus Azoitei, soprana Otilia Berbeci si solistul Theodor Palincas.

In urma acestui eveniment vor fi donate 10% din venituri catre Hospice of Hope, organizatia caritabila care se ingrijeste de HoH_Logo_Strapline_Color-01
bolnavii in stadiul terminal din Romania si tarile din imprejurimi. Fondurile vor fi utilizate pentru centrul de copii din Adunatii Copaceni, de langa Bucuresti.

“Creatorul nostru ne-a oferit posibilitatea sa cream arta picturala in diferite forme, asadar exprimarea artistica nu poate fi ingradita la o tematica sau la o tehnica si o galerie ofera aceasta flexibilitate in care fiecare artist este unic si exista un spectru larg al diversitatii creativitatii artistice”, marturiseste initiatorul conceptului.

Evenimentul este sustinut media de catre revista bilingva Romania in Contact si numerosi iubitori de arta care va asteapta sa va bucurati de impreuna la o receptie de elita.

Puteti achizitiona bilete accesand link-ul:

https://www.eventbrite.com/e/schlezak-friends-collective-art-exhibition-tickets-5684897682

Redactia

Advertisements

2 thoughts on “Schlezak & friends – arta reunita intr-o expozitie colectiva la Londra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s