Redactorul sef numit pe sectiunea italiana a revistei ROMANIA IN CONTACT va fi inlocuit

Londra, 31 iulie 2014

Editia italiana a revistei ROMANIA IN CONTACT va fi lansata in print nu mai devreme de 1 decembrie 2014 la Milano. Decizia a fost amanata pentru cateva luni in urma incetarii colaborarii cu redactorul-sef Anca A. Mihai numit in functie in martie 2014 si a schimbarii strategiei de comunicare convenita in interiorul echipei. Din motive personale, jurnalistul Anca A Mihai a fost nevoita sa se retraga din proiect.

In urma evenimentului “Prejudecati fara frontiere” care a avut loc la Roma in luna martie a.c. a fost anuntata lansarea editiei italiene a revistei ROMANIA IN CONTACT, dupa o prezentare de concept unde numeroase personalitati au aplaudat initiativa si si-au aratat sustinerea. Revista in varianta print va avea 32 de pagini color si va fi sora mai mica a editiei romano-engleze.

In prezent se face recrutare pentru ocuparea postului de redactor-sef, in cazul in care pana la data lansarii nu se va gasi inlocuitorul potrivit, activitatea editoriala va fi condusa din birourile de la Londra.

 

Redactia

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s