Redactorul sef numit pe sectiunea italiana a revistei ROMANIA IN CONTACT va fi inlocuit

Londra, 31 iulie 2014

Editia italiana a revistei ROMANIA IN CONTACT va fi lansata in print nu mai devreme de 1 decembrie 2014 la Milano. Decizia a fost amanata pentru cateva luni in urma incetarii colaborarii cu redactorul-sef Anca A. Mihai numit in functie in martie 2014 si a schimbarii strategiei de comunicare convenita in interiorul echipei. Din motive personale, jurnalistul Anca A Mihai a fost nevoita sa se retraga din proiect.

In urma evenimentului “Prejudecati fara frontiere” care a avut loc la Roma in luna martie a.c. a fost anuntata lansarea editiei italiene a revistei ROMANIA IN CONTACT, dupa o prezentare de concept unde numeroase personalitati au aplaudat initiativa si si-au aratat sustinerea. Revista in varianta print va avea 32 de pagini color si va fi sora mai mica a editiei romano-engleze.

In prezent se face recrutare pentru ocuparea postului de redactor-sef, in cazul in care pana la data lansarii nu se va gasi inlocuitorul potrivit, activitatea editoriala va fi condusa din birourile de la Londra.

 

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s