Vlad Ungar – jurnalistul favorit pentru bursele oferite de revista ROMANIA IN CONTACT la BBC Academy

10567907_787252701295173_1548099464_nVlad Ungar, tanarul jurnalist caruia ii place sa cunoasca oamenii, sa-i descopere si sa-i transforme intr-o poveste. Pasionat de ceea ce face, isi doreste sa puna Romania in Contact la BBC Academy. Si are toate sansele, pentru ca are cele mai frumoase si cele mai multe povesti din concurs. El insusi e o poveste, deoarece entuziasmul si dorinta de a fi printre cei mai buni il ajuta sa gaseasca si sa contureze personaje alese in reportajele lui.

Sunt roman si imi place asta. Strainii uneori se grabesc sa puna semnul egal intre noi si muncitorii de pe plantatii. Romanii sunt, de fapt oameni frumosi, inovatori, care dau tendintele in lume. Strainii trebuie sa invete si ei sa creada, din nou in Romania“, spune Vlad clar si hotarat cu vocea de reporter de stiri. Acesta este unul dintre motivele pentru care tanarul s-a inscris in concurs.

Jurnalismul pentru el e o provocare in fiecare zi. De la reportajele despre eleva admisa la Yale, la Borangic, la casele romanesti de renume international si elevii, care fac cristale in butoiul cu muraturi, toate sunt scrise cu maiestrie, incat sa transmita emotia si talentul creatorilor de frumos.

 

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Moda+din+viermi+de+matase

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Case+romanesti+cu+renume+international

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/Biblioteca+istorica+acoperita+de+praf

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Timisoara/Stiri/O+eleva+a+Colegiului+National+C+D+Loga+din+Timisoara+la+Yale

Reportajele jurnalistului promoveaza romani valorosi, locuri sau elemente caracteristice Romaniei.

Concursul lansat de Asociatia “Romania in Contact” si Garajul de PR, continua. Campania “Nice to meet you” isi propune sa schimbe parerea si viziunea strainilor fata de romani, dar mai ales a romanilor fata de propria tara.

„Romania in Contact” www.romaniaincontact.com a  lansat provocarea Marii Intalniri cu jurnalistii, printr-un concurs, in urma caruia 3 jurnalisti romani vor primi cate o bursa de studii la BBC Academy Londra.

Cum? E simplu!

Jurnalistii romani trebuie sa publice minim 5 materiale (tv, radio, presa scrisa, online) prin care sa promoveze  Romania”. Articolele trebuie sa fie publicate in perioada desfasurarii concursului (10 februarie 2014- 10 octombrie 2014). Jurnalistul, care doreste participarea in concurs trebuie, ca dupa fiecare publicare/aparitie a vreunui material/articol realizat, sa trimita un e-mail cu linkul sau aparitia difuzarii/publicarii respective. E-mailul se trimite pe adresa office@garajuldepr.ro sau garajuldepr@yahoo.ro. Garajul de PR va trimite un e-mail de confirmare dupa fiecare e-mail primit. In 20 octombrie 2014 vor fi desemnati cei 3 catigatori (neinsotiti) ai burselor la BBC Academy. Premiile se acorda individual (fara posibilitate de inlocuire a persoanei castigatoare). Premiile constau in cate un sejur (la finalul lunii noiembrie) de 5 nopti de cazare in Londra (cazare  hotel 3*** si participarea in cadrul bursei BBC Academy).

… pentru ca impreuna promovam Romania…

 

Echipa Garajul de PR 

(http://garajuldepr.ro/garajuldepr/vlad-ungar-e-jurnalistul-roman-favorit-pentru-bbc-academy-2/)

Fotografie: arhiva perosnala Vlad Ungar

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s