2014: Paula Selling si Ovi reprezintă din nou România la Eurovision

 

xslide-s2-980x418.jpg.pagespeed.ic.hwyQKDEBaiLondra, 22 aprilie 2014

Talentații artiști români Paula Seling și Ovidiu Cernăuțeanu (Ovi) au ajuns pe locul 3 în finala de la Oslo din 2010 cu piesa “Play with fire”. Colaborarea fructuoasă dintre cei doi de-a lungul timpului le-a adus și anul acesta meritul de a reprezenta România pentru a doua oară  la Concursul european Eurovision cu melodia „Miracle”.

Eurovision 2014 va avea loc anul acesta la Copenhaga, Danemarca în 6, 8 și 10 mai, la care vor participa 37 de țări. Fanii României vor avea ocazia să voteze pe data de 8 mai, când țara noastră va performa în partea a doua a semifinalei concursului alături de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia şi Elveţia.

Aflați la Londra, la mijlocul lunii aprilie, în turneul de promovare a piesei, Paula Seling ne-a mărturisit că au fost cu sufletul la gură în momentul aflării că vor reprezenta din nou țara. “Ne doream foarte mult, dar nu ne așteptam pentru că e foarte greu să fii votat din nou”.

DSC_0012

 

Cum a prins viață piesa?

Paula Seling:  Piesa a venit dintr-o idee foarte frumoasă și are legătură cu ceea ce spune Einstein – există două modalități de ați trăi viața: prima ar fi ca și cum totul ar fi miracol, iar a doua cum că nimic nu este un miracol. Depinde de noi ce alegem și depinde de noi cum ne bucurăm de fiecare lucru. Dacă e să traducem în lucruri mai concrete, poți să consideri întotdeauna că paharul ți-e jumătate plin sau că îți este jumătate gol. Până la urmă despre asta este vorba. Fericirea ține de tine însuți. În piesa asta practic, eu încerc să îl conving pe Ovi să creadă în miracole, în miracolul vieții.

 

DSC_0020Scena Eurovision este o modalitate foarte bună de promovare a imaginii pentru țara noastră. Dacă te prezinți foarte bine pe scenă și ai un loc foarte bun, ca să nu mai spun ce se întâmplă dacă și câștigi, atunci România va avea parte de o foarte mare atenție. Și e cazul să o atragem, pentru că avem atâtea talente și atâtea de spus. (Paula Seling)

 

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s