ROMANIA IN CONTACT a numit in functie redactorul sef pe Sectiunea Italia

anca mihaiRevista ROMANIA IN CONTACT fondata la Londra a anuntat la inceputul lunii martie la Roma lansarea editiei in limba italiana.  Responsabilul redactiei din Italia, in calitate de redactor-sef, a fost numita jurnalista Anca A. Mihai.

Primele conexiuni ale revistei cu romanii din Italia au fost legate in perioada pilotului proiectului editorial desfasurat intre 2010 si 2012, editat bilingv in limbile romana si italiana. In cadrul conferintei “Prejudecati fara frontiere” organizata in data de 6 martie 2014 la Academia Romana de la Roma s-au reluat contacte mai vechi cu romanii reprezentanti din Italia. Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numerosi oaspeti de seama din mai multe colturi ale lumii. Experinta de la Roma a dezvaluit un teren fertil pentru promovarea valorilor romanesti din afara tarii.

Jurnalist si specialist in comunicare, Anca A. Mihai a lucrat mai bine de sase ani ca si corespondent din Italia pentru Agentia Nationala de Presa Agerpres, pentru cotidianul Adevarul si pentru Radio Timisoara. In paralel a colaborat cu posturile de radio italiene Radio Popolare si Radio Città Futura, din Roma, in cadrul proiectului lingvistic “Pentru a comunica/Per comunicare”.

Anca A. Mihai este absolventa a Facultatii de Stiintele Comunicarii Publice si Organizationale din cadrul Universitatii Sapienza din Roma (2013) si a Facultatii de Jurnalistica de la Universitatea de Vest din Timisoara (2004).

Ii uram bun venit in echipa si asteptam si alti profesionisti romani de pe teritoriul Italiei sa i se alature.

Redactia Romania in Contact

http://www.romaniaincontact.com

office@romaniaincontact.com

Tel. +442035363503

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s