Garajul de PR pune ROMANIA IN CONTACT

Imi pare bine sa te cunosc…cam asa a inceput parteneriatul revistei ROMANIA IN CONTACT cu agentia de comunicare Garajul de PR.

ROMANIA IN CONTACT si Garajul de PR lanseaza provocarea Marii Intalniri. Prin Campania “Nice to meet you” isi propun sa promoveze Romania, sa le arate strainilor lucrurile frumoase din tara noastra. Astfel, revista sa intalneasca tot mai multi oameni noi din lumea-ntreaga si apoi sa se mandreasca prin multiculturalism!

Si Tu poti fi parte din povestea intalnirii, te ajutam sa pui in cuvinte propria poveste de succes.

E simplu! Ai intalnit revista, te-ai pozat cu ea si postezi amintirea ta pe site-ul www.romaniaincontact.com. Apoi e timpul ca revista sa-ti intalneasca prietenii si sa se pozeze cu ea, ca doar…te mandresti cu ea.

“Parteneriatul cu revista ROMANIA IN CONTACT este o provocare, iar Campania “Nice to meet you” este o modalitate prin care vrem sa promovam Romania, o tara cu locuri superbe si oameni valorosi. Noi, romanii suntem responsabili sa ne mandrim cu tara, care ne-a educat si ne-a transformat in ceea ce suntem azi. Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi, iar noi am decis ca e timpul sa luam atitudine si sa le facem strainilor “cunostiinta” cu Romania…” a declarat Ioana Selner- specialist comunicare- Garajul de PR.

Publicatia prezinta povesti de succes ale romanilor de pretutindeni si este dovada faptului ca romanii sunt competenti si competitivi, datorita  valorilor umane conturate in tara de origine. Revista isi propune sa creeze conexiuni intre romani si straini si sa le arate acestora cultura si frumusetea tarii buchet (Romania).

Garajul de PR din Timisoara este o agentie de comunicare tanara, creativa, curiosa si dedicata oamenilor… deoarece PR se face cu suflet, pentru oameni. www.facebook.com/garajuldePR

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s