Horaţiu Mălăele revine la Londra in februarie 2014

Seria de succes Poveşti spuse-n româneşte care i-a adus în anul 2013 la Londra pe Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele, Adrian Naidin, Mircea Diaconu, Alexandru Repan, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Oana Pellea continuă în  anul 2014. Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele, Variaţiuni enigmatice, Dumnezeul de a doua zi şi Vocea umană sunt spectacole bijuterii care s-au jucat în premieră la Londra cu săli pline şi au fost primite cu entuziasm de publicul român şi britanic din Londra.

Image Sunt un orbSunt un orb,  recitalul extraordinar al îndrăgitului actor Horaţiu Mălăele, se va juca în două reprezentaţii pe 22 februarie 2014 la Leicester Square Theatre. Sunt un orb este un one man show in care actorul- interpret- improvizator Horaţiu Mălăele, singur pe scenă, recită, povesteşte, glumeşte, tace. Este un dialog intens care reuşeşte să capteze permanent atenţia publicului din sală şi să captiveze. Spectacolul se joacă cu săli pline în toată lumea, de la Bucureşti la Toronto şi Tel Aviv sau Paris, fiind prezentat în premieră în Londra.

Horaţiu Mălăele este actor, regizor de teatru şi film şi caricaturist român. A interpretat numeroase roluri în teatru, teatru TV, film şi televiziune, a regizat spectacole de teatru remarcabile şi filme într-un stil personal, cel mai cunoscut fiind Nunta mută. A expus peste 3000 de caricaturi în 36 de expoziţii naţionale şi internaţionale.

Ofertă de bilete reduse! Cele două reprezentaţii cu Sunt un orb vor avea loc de la 14.30 şi 16.30, iar biletele au fost puse deja în vânzare pe http://www.leicestersquaretheatre.com/. Nu rataţi până la finalul anului o ofertă de bilete reduse de doar 15 lire.

Producătorul seriei Poveşti spuse-româneşte doreşte să mulţumească pentru sprijinul acordat partenerilor media Romani in UK şi Radio Catch22 şi celorlalte canale media şi lideri de opinie care vor prelua comunicatul ajutând la promovarea teatrului românesc în Marea Britanie.

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s