Campania de imagine NICE TO MEET YOU debuteaza la Londra

Nice to meet you, Imi pare bine sa te intalnesc sau Je suis heureux de vous renconter!

ric ro

Londra, 10 decembrie 2013

In orice limba ai spune, senzatia este aceeasi, iar gestul de strangere a mainii este un simbol al primului contact cu persoana respectiva. Daca expresia vine insotita de un zambet, atunci placerea intalnirii se amplifica.

Calatoresti pentru a cunoaste oameni, citesti si studiezi pentru a le descoperi traditiile, dar cata importanta acorzi intalnirii in sine? Uneori le uiti numele, alteori nu-i mai vezi nicioadata. Se spune ca in primele 3 secunde iti formezi prima impresie despre o persoana. Se spune ca primii trei oameni intalniti, care au aceeasi nationalitate, contureaza imaginea tarii respective. Nu intotdeauna intalnesti persoanele potrivite si astfel risti sa creezi stereotipii la adresa unei intregi natiuni.

ROMANIA IN CONTACT lanseaza marea provocare a intalnirii natiunilor. Astfel, isi propune sa cunoasca tot mai multi oameni in lumea intreaga si sa se mandreasca prin povestile romanilor de valoare, prin modele romanesti din societatile lumii! Si TU poti fi parte din povestea intalnirii! E simplu!

Intra pe site-ul www.romaniaincontact.com, comanda o revista pe adresa redactiei, citeste-o si nu o arunca! Ofer-o mai departe unui prieten de alta nationalitate si pozeaza-te cu ea. Timp de un an de zile, pe mai multe canale de comunicare si social media vor circula materiale de promovare ale acestei campanii. Oamenii vor trimite poza cu amicul/amica si numele amandurora, profesia si tara in care se afla, iar aceste poze vor fi facute publice in Campania “Nice to meet you” desfasurata pe tot parsursul anului 2014. Numeroase persoane publice de talie internationala si-au oferit deja sprijinul! Pretul unei reviste va fi de £5.00 pe toata perioada campaniei.

ROMANIA IN CONTACT este publicatia care prezinta povesti de succes ale romanilor de pretutindeni. Este o dovada a faptului ca romanii sunt competenti si competitivi, datorita  valorilor umane conturate in tara din care au plecat – Romania.  Revista isi propune sa creeze conexiuni intre romani si straini si sa le arate acestora cultura si frumusetea tarii, sa aduca impreuna prieteni si oamenii sa descopere Romania prin valorile umane pe care le are.

Aceasta campanie pune la dispozitie 12 vacante exceptionale in Romania, cate una in fiecare luna pentru doua persoane – cei doi prieteni care s-au pozat cu revista, ideea fiind aceea prin care un roman este ghid activ pentru un invitat de alta nationalitate, pe toata perioada vacantei.

Mai multe detalii privind premiile vor fi publicate saptamanal pe site-ul revistei – www.romaniaincontact.com – la sectiunea Nice to meet you incepand cu luna ianuarie 2014, iar castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de Like-uri si comentarii la fotografia lor postata pe pagina de Facebook a revistei – www.facebook.com/pages/REVISTA-ROMANIA-IN-CONTACT. Multe alte premii vor fi oferite publicului larg care intra in competitie. Campania debuteaza oficial in data de 1 ianuarie 2014  si este valabila pana in 31 decembrie 2014.  Alatura-te si tu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s