Revista ROMANIA IN CONTACT se lanseaza in print la nivel international

Comunicat de presa

 

Londra, 18 iunie 2013

In urma cu trei ani a fost lansat pe piata media din diaspora pilotul publicatiei bilingve ROMANIA IN CONTACT. Dupa o strategie de comunicare si de brand desfasurate pe toata aceasta perioada, revista vede lumina tiparului pe plan international. Evenimentul este celebrat printr-o receptie care va avea loc in data de 25 iunie 2013 la Londra in cadrul Crown Moran Hotel, Sala Bentley.

Profil general, ”panorama” familiei romanesti in diaspora, publicatia bianuala care cuprinde 120 de pagini, descrie pe larg fenomenul imigratiei si al integrarii la nivel global, promovand valorile culturale, traditiile, oamenii de elita si actiunile lor in cele mai diverse domenii.

Romanii din strainatate sunt o reala resursa pentru tara. Prezenta lor peste hotare reprezinta cartea de vizita a intregului popor. O cunoastere mai aprofundata si o mediatizare corespunzatoare vor duce la un mers coerent si eficient privind relatiile de colaborare pe toate planurile cu tarile gazda.

Construirea imaginii unei tari este un proces important care se realizeaza in timp, prin resurse culturale, energie si implicare individuala. Conceptul ROMANIA IN CONTACT lanseaza indirect invitatia romanilor la a se cunoaste intre ei, de a colabora mai strans si de a intelege demersul prin care fiecare persoana este tara din care provine.

Comunitati din Italia, Spania, Marea Britanie, Elvetia, Franta, Germania si din toate colturile lumii unde romanii traiesc in comunitati numeroase vor scoate in lumina reflectoarelor povestile de succes, reusitele de tot felul, nelamuririle si trairile de imigrant!  Toti vor fi in conexiune indiferent de distantele care ii despart, intrucat contactul informational este cel care primeaza!

Publicatia are avantajul de a se adresa unui public mixt, care are posibilitatea sa cunoasca Romania si romanii asa cum nu au mai fost prezentati niciodata.

Lansarea conceptului-pilot s-a facut pe data de 15 aprilie 2010 la Bucuresti, bucurandu-se de alte doua prezentari la Milano in luna iunie 2010 si Londra in decembrie 2011. Data de 25 iunie 2013 reprezintă punctul in care ROMANIA IN CONTACT vede lumina tiparului in Marea Britanie si trece la etapa urmatoare, alaturandu-se astfel revistelor de elita din inteaga lume.

Numarul 2 al revistei va aparea in luna Noiembrie 2013.

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s