PSD Diaspora: “Frenezia electorala premergatoare alegerilor de la Londra nu justifica sub nici o forma campania media de denigrare la adresa romanilor”

Membrii organizatiei social-democratilor romani din Regatul Unit sprijina activ echipa de campanie a candidatului laburist Ken Livingstone la primaria Londrei pentru alegerile din 3 mai.

Aflat la sediul de campanie al Partidului Laburist,  Alexandru Petrescu – vicepresedinte PSD Diaspora si presedinte al Grupului Laburist de Cooperarea Politica Romano-Britanic si-a manifestat dezaprobarea fata de campania de denigrare a romanilor declansata de catre presa britanica ce sprijina candidatura lui Boris Johnson, candidatul Partidului Conservator.

Frenezia electorala ce a cuprins luna premergatoare alegerilor pentru primaria Londrei nu justifica sub nici o forma campania media de denigrare la adresa romanilor si a est-europenilor din Londra, declansata de publicatia Daily Express si alte tabloide cu apetit de incitare in detrimentul acuratetii.  Este o strategie mediatica ce denota lipsa de argumente a candidatului conservator la probemele ce framanta azi Londra in pragul alegerilor pentru administratia capitalei britanice si in perioada premergatoare Jocurilor Olimpice din vara lui 2012.  Sustinandu-l pe Ken, sustinem candidatul in a carui agenda integrarea comunitatilor in societatea britanica si in exercitiul de guvernare locala ocupa un loc principal.” a declarat Alexandru Petrescu.

Filialele PSD Diaspora au o buna reprezentare in cadrul comunitatilor de romani din Europa si America de Nord si isi propun sa militeze pentru doleantele si drepturile cetatenilor romani ce traiesc in afara granitelor Romaniei, atat in raport cu autoritatile tarii de resedinta cat si prin includerea masurilor de sustinere a romanilor din diaspora in programele guvernamentale social democrate din Romania.

 

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s