Bucuresti: Lansarea în România a bestseller-ului „Arta şi Ştiinţa Succesului”

Arta şi Ştiinţa Succesului” (Volumul 4) este una dintre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2011, clasându-se în top 5 pe website-ul Amazon, dar şi pe alte website-uri internaţionale de referinţă. Cuprinzând o serie de eseuri scrise de profesionişti şi personalităţi de renume aparţinând unei varietăţi de domenii, cartea îşi propune să ofere publicului din întreaga lume poveştile de succes şi secretele reuşitei acestora.
Volumul va fi lansat şi în România, în data de 11 aprilie 2012 la ora.17.00 în incinta JW Marriott Hotel din Bucureşti, în prezenţa dlui Mru Patel, co-autor.
Dacă doriți să participați la acest eveniment, accesați http://successbook.info și confirmaţi locul dumneavoastră în cadrul paginii Event Launch.
Pentru publicul din România lansarea acestui volum are o semnificaţie specială, dat fiind faptul că dl. Patel locuieşte de peste 8 ani în România, ţară de care se simte foarte legat. Indian de origine, născut în Kenya, educat în Marea Britanie, dl Patel este un om de afaceri de succes, investitor, coach, trainer şi expert în dezvoltare personală.
„Să te ridici ori de câte ori cazi, să te reorientezi, să te realiniezi şi să devii mai puternic, iată o mare calitate.“ acesta este crezul personal al autorului eseului Pasiune și atitudine din cartea “Arta şi Ştiinţa Succesului”.
În paralel cu succesul său în afaceri, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, Mru este implicat în România în acţiuni caritabile, aplicând cu convingere principiul “ori de câte ori câştigi, e bine să dai ceva înapoi comunităţii”. De aceea, tot profitul obţinut în urma vânzării cărţii va fi donat în scop caritabil către Casa Speranței (Proiect Hospice) și Zâmbet și Suflet. Echipa ROMANIA IN CONTACT va fi, de asemenea, prezenta la eveniment si va pregati un vast interviu pentru revista care va fi lansata in print in iunie 2012 la Londra.

 

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s