Sa il ajutam pe David sa traiasca!

Zilele trecute am primit la redactie un mail de la o mama indurerara pentru ca baiatul sau de 2 ani a fost diagnosticat cu cancer. Echipa noastra ii este alaturi in strangerea de fonduri pentru operatia care il poate ajuta pe David sa traiasca! Sa ii sarim in ajutor cu totii si sa ajutam familia sa depaseasca aceste momente dificile! Redam mai jos scrisoarea integrala.
Buna ziua,
Ma numesc Cosmina Vinturis si am un baietel nascut normal pe 23 decembrie 2009, greutate 3,450 si 50 cm  si pe 6 decembrie 2011 a fost diagnosticat cu cancer – HEPATOBLASTOM cu determinari secundare pulmonare – adica o tumoare de 13/8/11 cm pe ficat + 9 noduli in plamani) la spitalul Marie Curie Budimex Bucuresti si va scriu pentru a imi prezenta cazul pe blog si a ma ajuta sa iau legatura cu fundatii pentru strangerea de fonduri. Copilul pana acum o luna a fost sanatos, vesel, manca normal si  nu a prezentat nici un simptom ca ar prezenta vreo boala.
Infernul a venit intamplator cand am descoperit o umflatura in timp ce ii faceam baie, apoi am inceput sa ma uit mai atent la el si am observat acceasi umflatura in timp ce mergea. Controale lunare la medicul de familie au fost facute frecvent precum si analize de sange anuale care au iesit normal cu exceptia celor de ficat care in septembrie 2011 au iesit foarte putin marite si medicul de familie ne-a spus ca sunt ok analizele.
A doua zi am mers la Bucuresti la Marie Curie si a fost diagnosticat cu aceasta boala dupa mai multe analize de sange (hemeleograma,analize de ficat, analiza alfa feto-proteina), ecografie abdominala si in final tomograf CT. Momentan, baiatul meu David, este sub tratament cu citostatice (etapa 2) si in urma ecografiei i-a scazut tumoarea la ficat cu 2 cm ajungand la 9 cm, tumoarea la plamani va fi investigata dupa 6 etape de citostatice. In tara am primit o sansa de 25% de reusita pentru tratarea cancerului pe cand in Israel avem o sansa de 85 % si de aceea vrem sa urgentam lucrurile si sa plecam cat mai repede in Israel, in special ca baiatul se simte bine dupa a doua runda de citostatice, mananca normal, este vesel ca si cum nu ar avea aceasta boala crancena si analizele i-au iesit bune tinand cont de boala pe care o prezinta. 
Problema este insa urmatoarea: suma pe care o cere spitalul Israel,o suma pe care ei nu o pot spune cu precizie deoarece nu stiu ce va interveni pe parcurs, suma pe care nu o avem si pe care nu o putem face rost nici chiar vanzandu-ne apartamentul in care locuim. Avem o oferta din Israel pentru 30 zile pe care vi-o atasam la acest email. Acesti bani nu ne trebuie toti de la inceput,doar o parte din suma care se depune ca garantie intr-un cont si pe masura ce continua tratamentul, se mai cer.
Bineinteles ca daca este cineva interesat, se pot pune la dispozitie toate actele din spital, toate mail-urile dintre noi si doctorii specializati pe acest caz, toate analizele, tot ce este necesar pentru a dovedi ca ceea ce spunem este adevarat. Daca credeti ca ne puteti ajuta sau sprijini financiar pentru ca baiatul nostru sa aiba o sansa de a trai, va rugam sa ne contactati: cos10eli@yahoo.com
Conturile deschise pentru David sunt:
0766497731 – tatal
0766314799 – mama
0765045294 – unchiul
RO 15RNCB0082085429340001  RON  – BCR   
RO 41BRDE450SV14210714500  RON   – BRD                       
RO 85BRDE450SV14210804500  EUR  – BRD   
Pentru mai multe detalii se poate accesa urmatorul blog : http://www.davidvinturis.wordpress.com
Atasez documentele pe care le avem momentan la dispozitie.  
Raport Medical
Raspuns Israel
Scrisoare Medicala – Vinturis David Stefan
Va multumim,
Cosmina Vinturis
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s