UK: Echipa revistei ROMANIA IN CONTACT primeste urari de la PSD Diaspora (Partea 2)

Stimata doamna Daniela Vitelaru,

Va multumim pentru invitatia pe care ne-ati adresat-o de a participa la evenimentul de lansare in Marea Britanie a revistei dedicata romanilor de pretutindeni.

Suntem deopotriva onorati de primirea acestei invitatii , in contextul in care lansarea revistei „Romania in contact „ inseamna in opinia noastra, lansarea unui fenomen pur romanesc, de crearea unei comunitati romanesti in care valorile sunt recunoscute si promovate.

Sprijinim si vom sprijini mereu orice fel de fenomen cultural care are darul sa aduca aproape romanii din afara granitelor, sa contribuie la unitatea lor, la intarirea valorilor romanesti si la promovarea unei Romanii frumoase si puternice.

Ne dorim sa putem sa ne implicam in proiectul dumneavostra in care credem si pe care il consideram necesar, mai ales ca realizarile romanilor, profesionalismul acestora si valorile frumoase pe care le transmit, trebuie sustinute si incurajate sa dainuie si dincolo de hotare.

Vocea romanilor trebuie sa fie auzita in toate tarile unde acestia contribuie cu eforturile, cu munca si cu expertiza lor.

Romanii nu trebuie sa mai fie discriminati sau sa se simta singuri si neaparati, ci dimpotriva, tot ceea ce construiesc cu greu, uneori departe de cei dragi, trebuie ajutat si respectat.  Doar astfel putem  fi  puternici si uniti pentru si a ne face  drepturile si libertatile  respectate.

Va felicitam pentru acest proiect si mai ales pentru gandul care il insoteste, unul cald, de sinceritate si de unitate.

Ne dorim sa va fim alaturi, sa fim un partener pe care sa va puteti baza, in orice incercare de consolidare a spiritului romanesc.

Sarbatori Fericite si un An Nou care sa ne gaseasca mai uniti, mai puternici si mai mandri ca suntem romani!

Cu deosebita consideratie,

Bogdan Niculescu-DUVAZ

Presedinte Departamentul de Politica Externa si relatiile cu comunitatile romanesti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s