UK: Echipa revistei ROMANIA IN CONTACT primeste urari de la conducerea PSD Diaspora (Partea 1)

Draga mea Daniela,

Iti multumesc pentru invitatia pe care mi-ai adresat-o de a lua parte, alaturi de tine si de toti oamenii de valoare pe care i-ai strans in jurul tau, la un eveniment atat de important precum cel pe care il organizezi astazi (n.r. 17 decembrie 2011).

E un pas mare acesta pe care l-ai initiat tu cu atata pasiune si credinta, un pas important in promovarea imaginii autentice a Romaniei, aceea frumoasa, profunda, calda si care razbate uneori cu greu printre toate nedreptatile si umilintele.

Iti multumesc deopotriva pentru prietenia ta si pentru gandul tau curat cu care ai inceput acest proiect. Cred in tine si in acest vis frumos pe care il transmiti tu astazi, la fel cum cred ca idealurile, valorile si frumosul trebuie sa prinda forta, sa fie incurajate si mentinute, asa cum  o faci tu, impreuna cu echipa ta.

Esti unul din promotorii si sutinatorii proiectului meu de suflet, „Cartea de acasa” si imi doresc ca acest proiect sa continue si sa contribuie, alaturi de eforturile pe care le depui si tu, la promovarea culturii romanesti si la intarirea spiritului romanesc.

Am fost si voi fi mereu aproape de tine in orice proiect pe care vrei sa il initiezi cu gandul la romanii plecati in afara tarii.

Cred cu tarie ca putem produce o schimbare, ca putem face o diferenta si ca romanii trebuie sa fie respectati si apreciati oriunde s-ar afla!

Nu exista reusite mici, ci doar idealuri mici, asa ca voi crede mereu in orice vis ce depaseste banalul si uneori tristul cotidian  precum si orice fel de granite.

Resemnarea nu e o solutie, iar „armele” cele mai importante sunt acestea care vor reiesi din munca pe care o depui, din povestile oamenilor care vor aparea in paginile revistei tale, din valorile pe care le aduci la iveala pentru a prinde si mai multa putere, si mai mult contur.

As vrea sa ma consideri mereu o prietena si o sustinatoare convinsa a cauzei pentru care depui eforturi si toata pasiunea si credinta ta si iti voi fi mereu alaturi cu toate resursele mele sufletesti.

Asa cum stii, si eu sunt convinsa ca acolo unde exista suflet si credinta, nu exista nici un fel de marginiri.

Toate gandurile bune si imbratisari cu drag pentru tine si invitatii tai si sper ca in cel mai scurt timp, atunci cand vom aduce proiectul „Cartea de acasa” in Marea Britanie, sa pot sa fiu alaturi si fizic de tine si de toti oamenii minunati pe care ii ai astazi alaturi.

Iti doresc si tie si tuturor celor invitati de tine,  sa aveti niste Sarbatori cat mai calde , aproape de oamenii dragi sufletului, iar anul care urmeaza sa ne ajute sa avem  puterea sa ne construim un viitor mai bun!

Alexandra CARSTEA

Secretar General Departamentul de Politica Externa si relatiile cu comunitatile romanesti- Consiliul National PSD

Secretar executiv PSD Diaspora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s