Brandul ROMANIA IN CONTACT se lanseaza si in UK


Asociata Romania in Contact are placerea sa va invite la evenimentul de lansare in UK a revistei internationale a romanilor de pretutindeni – ROMANIA IN CONTACT.  Unicul concept de renume dedicat romanilor de elita din diaspora se va lansa si in Marea Britanie dupa doua lansari de succes in Romania si Italia.

La actiunea din capitala britanica vor participa numeroase personalitati din diferite domenii – cultural, economic, politic, social, alaturi de reprezentanti ai mass-mediei si numerosi oameni de afaceri. Oaspeti din Italia si Romania si-au anuntat de asemenea prezenta.

Ar fi o placere sa va avem alaturi si impreuna sa punem bazele unei vizibile deschideri spre colaborare in ce priveste imbunatatirea pe toate planurile a imaginii Romaniei in afara granitelor. Acest prilej reprezinta o oportunitate fantastica de a pune in contact fortele socio-culturale romanesti din Anglia si a inchega colaborarea membrilor comunitatii romanesti din diaspora.

Receptia, insotita de un spectacol de clasa, va avea loc la Londra in data de 17 decembrie 2011 incepand cu orele 5.00 pm in spatiile de protocol ale Ambasadei Romaniei din 1 Belgrave Square, SW1X8PH (Hyde Park Corner Station)

Va asteptam cu drag sa descoperiti surprizele pe care vi le-am rezervat! Confirmarea prezentei se face la redactie@romaniaincontact.net!

Advertisements

One thought on “Brandul ROMANIA IN CONTACT se lanseaza si in UK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s