Bucuresti: Empower Campus – continuitate prin pasiune, motivatie si entuziasm

Unul dintre cele mai dragi proiecte marca Inspire Business de anul acesta este Empower Campus, gandit ca un program integrat de dezvoltare personala si orientare profesionala si care continua si astazi sub forma unei comunitati unite, creata din tineri entuziasti si dedicati pasiunilor comune.
Povestea Empower Campus a inceput pe 2 aprilie cu o serie de traininguri organizate in 5 module – Planning Personal, Cariera, Comunicare, Educatie financiara si Leadership – prin care grupul initial compus din 60 de tineri inscrisi in competitie, ulterior din 30 de studenti finalisti, a urmat un program integrat, reusind sa interactioneze cu specialisti din diverse domenii si intarindu-si increderea in propriile forte.

Programul Empower Campus pastreaza vie dorinta de autodepasire si de cunoastere a comunitatii create, motivate acum de ideea continuitatii prin forme noi de dezvoltare. Acesta a fost gandul comun al tuturor participantilor la intalnirea de feedback de final de proiect, gand prin care Empower Campus intrevede noi oportunitati de implementarea a ideilor tinerilor entuziasti. Incantati de organizarea programului, de deschiderea trainerilor si de apropierea organizatorilor, studentii s-au concentrat pe activitati care i-ar provoca si imbogati profesional in continuare. Intr-o atmosfera generala de entuziasm, interes si buna dispozitie s-au facut propuneri privind posibile idei de continuare a programului pentru ca participantii cred intr-o viitoare editie, o experienta poate chiar mai reusita, dar la fel de utila si imbucuratoare pentru orice alt tanar.
Dinamismul si euforia descriu cel mai bine impresiile participantilor la intalnirea de feedback care s-a derulat intr-un loc neconventional, tineresc, unde pasiunea intalneste performanta – Casa de dans. Stand pe jos, pe perne si inconjurati de oglinzile unei sali de dans viu colorata, intreaga echipa Empower Campus s-a bucurat de o ambianta placuta si productiva.
Acest spatiu ne-a fost pus la dispozitie de Alexandra si Virgil Boros, un cuplu pasionat de dans, initiatorii unui concept unic in Bucuresti – Casa de dans. Cursuri de dans pentru toate gusturile si varstele, atat pentru pasionati, cat si pentru impatimitii de performanta, atelier pentru crearea costumelor specifice, sali puse la dispozitie pentru organizarea de evenimente si camere pentru cazarea participantilor la competitii nationale de dans – toate acestea le puteti descoperi la Casa de Dans din Strada Valaori 7. Va invitam si pe voi in atmosfera dansului si va lasam aceste numere de telefon la 0744.329.694, 0726.898. 991 sau 0729.156.656.
Pentru interesul aratat initiativelor dedicate tinerilor, pentru deschiderea si oportunitatile oferite studentilor organizatorii Inspire Business si Asociatia Empower Romania multumesc tuturor partenerilor Accenture, BRD, Exact CC, MBTelecom, Zentiva si Carrefour, sustinatorilor Snack Attack, ECDL, Goblin, Howard Johnson, Kiwi Finance, Casa de Tango si Movieplex pentru increderea in viziunea Empower Campus.

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s