Bruxelles, 23 Iunie: Lansarea a doua carti semnate Mihail Musat

Te-ai săturat de lansările clasice de carte?

Sau poate chiar nici nu mai dai importanţă mesajelor care anunţă astfel de lansări?

Daca DA, te invit la o dublă lansare de carte unde protagoniştii NU vor fi critici de carte, ci chiar TU. Daca NU, te invit la aceeaşi dublă lansare, ca să vezi cum este să fii TU protagonistul principal la o lansare de carte. Pornind de la subiectele celor două cărţi: Cunoaşterea de sine şi Schimbările în viaţa noastră, vă propun o seară interactivă. O seară interactivă unde să dezbatem şi să ne inspirăm reciproc.

Cand: JOI, 23 IUNIE 2011, Ora 19:00 – Scurtă introducere din partea organizatorului – Liviu Galeş.19:05 – Scurtă introducere din partea autorului – Mihail Muşat.19:10 – Discuţii deschise, în grup, despre tematicile mai sus propuse sau orice alte capitole din cele două cărţi. 20:00 – Autografe, dedicaţii şi poveşti 1 la 1 cu autorul. 20:45 – Închiderea programului oficial al serii. Seara poate continua la un pahar de vin sau bere.

Unde: CENTRE CULTUREL et de CONGRES de WOLUWE-SAINT-PIERRE (Harta) Avenue Charles Thielemans, 93 – 1150, Bruxelles

Inscrieri:

Mihail Muşat – salut@mihailmusat.ro, +40 722 21 43 88

Liviu Galeş – liviu.gales@gmail.com, +32 487 42 98 42  

Despre cele două cărţi:

“Eu cine sunt?” – Prin această carte îl invit pe cititor într-o călătorie către el însuşi. O călătorie în care să descopere mai multe despre cine este, încotro vrea să se îndrepte şi ce alege să facă pentru a ajunge acolo. Nu e doar încă o carte “motivaţională” sau “inspiraţională”, ci e o provocare. E un exerciţiu care te poate scoate din zona de confort pentru a ajunge să vezi cine eşti, ce îţi place, ce te motivează, ce te opreşte. Nu vei găsi răspunsuri standardizate. Nu vei primi sfaturi înţelepte. Nu ţi se va da o reţetă despre cum să faci. Şi nici măcar nu vei beneficia de înţelepciunea profundă a unui om care scrie o carte.

„ACUM*” este o carte ce imi doresc să te provoace să nu mai amâni schimbările importante din viaţa ta. Acum, pentru că sper ca te-ai săturat de atâţia de „mâine”. Este o carte care te poate ajuta să te schimbi, însă doar dacă tu eşti determinat să faci asta. Nu îmi propun prin această carte să te schimb, ci doar să te susţin, daca tu ai luat deja decizia schimbării. Totul depinde (în primul rând) de TINE! Cartea “Acum*” nu poate fi, sub nici o formă, mai mult decât îi permiţi tu să fie în viaţa ta.

 Sambata, 25 iunie de la 10:00 la 18:30, Mihail Musat va sustine si un workshop (in engleza): [Personal planning] The path to a meaningful life.Unde: Brussels, Carpe Diem, Avenue de Tervueren 13, 1040 Brussels

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s