LSRS: Perspective de carieră în domeniul comunicării în România

În contextul în care tot mai mulţi tineri români aleg să îşi dezvolte cariere peste hotare, Liga Studenţilor Români din Străinătate îşi propune să evidenţieze existenţa oportunităţilor profesionale acasă. Astfel marţi, 21 iunie, la Bucharest Hubb va avea loc evenimentul Go4Media, cu scopul de a evidenţia perspectivele de carieră existente în România în domeniul consultanţei sau managementului strategic.

Oportunităţi de carieră în domeniul comunicării. Go4Media reprezintă o competiţie ce se adresează studenţilor şi absolvenţilor români de pretutindeni ce au rezultate deosebite pe plan academic şi extra-curricular şi care doresc să îşi construiască o carieră de succes în domeniul comunicării.

Go4Media! În cadrul evenimentului participanţii vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniu, să rezolve alături de profesionişti un studiu de caz şi respectiv să câştige stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Participă la eveniment! Participarea la eveniment este gratuită iar procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din profesionişti în domeniul comunicării. Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie să trimită un CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa go4media@lsrs.ro. Finaliştii vor fi anunţaţi pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro în data de 15 iunie.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este prima şi singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României.

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s