Bucuresti: Business Consulting Case Study Event

Fii consultant pentru o zi!

Perspective de carieră în consultanţă în România

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) aduce oportunităţile de carieră mai aproape de tinerii români de pretutindeni. Oricine este interesat de o carieră în domeniul consultanţei sau managementului strategic are şansa de a aplica la Business Consulting Case Study Event, eveniment LSRS ce va avea loc marţi, 28 iunie la Bucharest Hubb.

 

În contextul în care tot mai mulţi tineri români aleg să îşi dezvolte cariere peste hotare, Liga Studenţilor Români din Străinătate îşi propune să evidenţieze existenţa oportunităţilor profesionale acasă. Astfel marţi, 28 iunie, la Bucharest Hubb va avea loc cea de a doua ediţie a evenimentului „Business Consulting Case Study Event”, cu scopul de a evidenţia perspectivele de carieră existente în România în domeniul consultanţei sau managementului strategic.

Oportunităţi de carieră în consultanţă.

Anul trecut, 25 de participanţi au avut ocazia să interacţioneze şi să lucreze în mod direct cu profesionişti din domeniul consultanţei, reprezentanţi de top ai celor mai bune firme de profil din România. Anul acesta, la cea de-a doua ediţie a proiectului „Business Consulting Case Study Event”, numărul participanţilor la creşte la 40 şi numărul firmelor prezente la eveniment se măreşte de asemenea.

Business Consulting Case Study Event!

În cadrul evenimentului participanţii vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct cu reprezentanţi ai companiilor de consultanţă de top, să rezolve alături de profesionişti un studiu de caz şi respectiv să câştige stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Participă la eveniment!

Participarea la eveniment este gratuită iar procesul de selecţie este unul competitiv, aplicaţiile fiind analizate de un juriu format din profesionişti în domeniul comunicării. Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie să trimită un CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa bccse@lsrs.ro până la data de 10 iunie. Finaliştii vor fi anunţaţi pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro în data de 15 iunie.

Business Consulting Case Study Event este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor Colliers International, Omniasig Vienna Insurance Group, Grosu şi asociaţii şi al partenerilor logistici Bucharest Hubb, reţeaua magazinelor Diverta şi Jidvei.

Partenerii media ai evenimentului sunt: The Money Channel, România Liberă, The Investor, Ambition!, Business Woman, 7Seri, Zile şi Nopţi, Radio România Internaţional, Radio România Cultural, Radio România Actualităţi , Agenţia de presă RADOR ,Cariere Online, Arena Biz, Business Edu, Hipo.ro, Studentie.ro, Glare Magazine, Stud Life, Eustud, Lumebuna.ro, Metropotam, StiriONG, studentul.info, businesslive.ro, e-scoala.ro, Romania in Contact, onlinestudent.ro, amelie.ro, academiclink,Best Resource şi centrul de presa.ro.

Susţinem şi ne susţin: EDMUNDO, Educativa, Best, Senatul Studenţesc, Advice, ASER,ELSA, Business Club, Young Professionals Club, Edu-Tim, ASUB, ASB şi ASLS.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este prima şi singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României.

Redactia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s