LSRS: Oportunitatile de cariera mai aproape de tine

 

La început de vară, Liga Studenţilor Români din Străinătate organizează două evenimente pentru dezvoltarea carierei studenţilor şi absolvenţilor români de pretutindeni. Astfel, tinerii interesaţi de o carieră în domeniul consultanţei / management-ului strategic sau media/comunicare vor avea ocazia să participe la evenimente în cadrul cărora vor interacţiona cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniul vizat, vor lucra timp de o zi alături de experţi consacraţi în domeniu şi vor avea şansa de a câştiga stagii de practică pe durata verii la una dintre companiile prezente în program.

Go4Media

Marţi 21 iunie la Bucharest Hubb va avea loc prima ediţie a Go4Media, proiect ce îşi propune să aducă faţă în faţă tinerii interesaţi să îşi dezvolte o carieră în domeniul media / comunicare cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniu. Aplicaţiile pentru eveniment sunt deschise în perioada 15 mai – 20 iunie, iar aplicanţii trebuie să trimită în această perioadă CV-ul şi scrisoarea lor de motivaţie la adresa go4media@lsrs.ro . Află mai multe pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro !

Business Consulting Case Study Event

Ajuns la cea de a doua ediţie, Business Consulting Case Study Event îşi propune să faciliteze accesul studenţilor şi absolvenţilor interesaţi de o carieră în consultanţă / management strategic la piaţa muncii din România. Aplicaţiile pentru eveniment sunt deschise în perioada 15 mai – 20 iunie, iar aplicanţii trebuie să trimită în această perioadă CV-ul şi scrisoarea lor de motivaţie la adresa bccse@lsrs.ro . Află mai multe pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro !

Dezvoltare profesională în România. Atât Go4Media, cât şi Business Consulting Case Study Event, sunt proiecte ale Ligii Studenţilor Români din Străinătate ce reprezintă un pas în lupta împotriva fenomenului de „brain drain” facilitând integrarea studenţilor şi absolvenţilor români pe piaţa muncii din România. Astfel, LSRS demonstrează încă o dată că există posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes şi în România şi evidenţiază oportunităţile existente pe piaţă.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) este prima şi singura organizaţie care asigură un cadru de organizare reprezentativ al studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, precum şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele întoarcerii lor în ţară după terminarea studiilor.

Scopul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a facilita contribuţia lor la dezvoltarea României.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s