CJ Covasna refuza in continuare sa reproduca, conform legii, stema Romaniei pe documentel​e oficiale emise!

AVERTISMENT. Inainte de a cataloga aceste randuri drept propaganda nationalista sau anti-maghiara, va rog sa luati aminte ca acestea sunt DOAR relatari a ceea ce se petrece cu adevarat in judetele Harghita si Covasna si despre care nu se spune nimic in presa sau la televiziunile cu acoperire nationala, nu-i asa pentru a fi “politicly correct” fata de minoritati :

1) CJ Covasna refuza in continuare sa reproduca, conform legii, stema Romaniei pe documentele oficiale emise! Prefectul si subprefectul de Covasna, Gyorgy Ervin si Ionascu Valentin, impotenti atunci cand vine vorba de aplicarea legii in acest caz!

http://tanasadan.blogspot.com/2011/04/cu-tupeu-de-sovin-inainte-cj-covasna.html

2) Primaria Miercurea Ciuc aloca zeci de mii de lei pentru “Sarbatoarea nationala a maghiarilor”, “Targul produselor traditionale secuiesti”, “Zilele tinutului secuiesc”, “Ziua celor o mie de fete secuiene” sau “Comemorarea Revolutiei ungare din 1956” dar nu aloca niciun leu pentru Ziua nationala a Romaniei!

http://tanasadan.blogspot.com/2011/04/sovinismul-maghiar-politica-de-stat-in.html

3) ZILELE SFANTU GHEORGHE 2011. Si in acest an manifestarea organizata de Primaria Sfantu Gheorghe, condusa de UDMR-istul Antal Arpad, se va desfasura 99% in limba maghiara si va promova exclusiv cultura, traditii si obiceiurile maghiarilor. Filomaghiarul Madalin Guruianu, sustinator al autonomiei teritoriale a maghiarilor, singurul “roman” din echipa de organizatori!

http://tanasadan.blogspot.com/2011/04/zilele-sfantu-gheorghe-2011-si-in-acest.html

Cezar Lupu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s