Website-ul comunitatii romanesti din UK www.romani.co.uk impreuna cu publicatia online Roman in UK Ureaza tuturor romanilor din UK: PASTE FERICIT

Dragi romani din UK ,

Unii dintre voi veti reusi de Pasti sa fiti in Romania alaturi de familii, altii aveti déjà familiile in UK si ” Acasa” a devenit temporar sau permanent Marea Britanie, iar altii sunteti inca pe drumul anevoios al noilor inceputuri pe meleaguri straine, fie ca acest drum este cel al studiilor, al cautarii unui loc de munca sau al acceptarii unui loc de munca temporar ca parte din drumul spre reusita.

Traim inca vremuri dificile ca si comunitate de romani si ne confruntam in continuare cu aceeasi mare problema cauzata de restrictiile pe piata muncii, sistemul birocratic complicat care face ca legalizarea statutului legal sa fie un proces indelungat si dureros, reticenta autoritatilor fata de migranti. Cunoastem aceste probleme si problemele pe care romanii le-au avut in ultimul deceniu.

Prin canalele de informare pe care le detinem si prin reteaua de networking pe care o avem la dispozitie vom continua sa facem lobby pentru o viata mai buna a romanilor in UK, va vom indruma si asista la rezolvarea cazurilor exceptionale si va vom aduce stiri bune, deoarece intotdeauna exista o cale de a ajunge la luminita de la capatul tunelului.
Nu uitati ca sunteti invitati sa participati la Slujbele de Inviere organizate de bisericile romanesti din UK, a caror detalii poti fi gasite pe website-urile noastre, biserici care au un program special in acest weekend.

Fie ca Pastele sa va bucure, sa va aduca lumina sfanta si caldura sufleteasca. Bucurati-va de lucrurile marunte care va inconjuara iar atunci cand drumul de migrant va compleseste amintiti-va ca ” Impreuna ne este mai usor!”.

De aceea va suntem alaturi.
HRISTOS A INVIAT!
Echipa editoriala www.romani.co.uk si www.romaninuk.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s