Bucuresti: Un strop de diversitate pentru dezvoltarea ta profesionala!

Tu cat de sus tintesti? Cum te pregatesti pentru a-ti atinge OBIECTIVELE PROFESIONALE? De cand ai inceput sa CRESTI? Ce MODELE te inspira? Si … Cat ai construit pana acum?

Evenimentul BizCamp, editia a V-a, “Un strop de diversitate pentru dezvoltarea ta profesionala!”, vine in intampinarea incurajarilor initiativelor indraznete si ofera tinerilor oportunitati de dezvoltare profesionala in care se gasesc mereu entuziasti si pasionati.

Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 9-10 mai, la Howard Johnson Hotel, sala Platinum si implica, in fiecare dintre cele doua zile, o serie de conferinte, urmata de o sesiune de workshopuri, sustinute, in paralel, de catre companii.

Vrei sa afli ce inseamna Brandingul personal? Curios sa descoperi Antreprenoriatul sau cum sa devii un Leader? Intra pe site www.bizcamp.ro si inscrie-te la conferinta preferata!
Conferinta 1: Branding-ul personal – un “must” la inceput de cariera!
Conferinta 2: Voluntariatul si internship-ul intr-o companie – pasi pentru traseul tau profesional!
Conferinta 3: O provocare – poti fi antreprenor!
Conferinta 4: Despre lideri si leadership – Descopera ce inseamna sa fii lider!

Sesiunea de workshopuri completeaza viziunea unui invingator prin accesul tinerilor la dezbateri si lucru in echipa in cadrul unor seminarii pregatite de companii precum Accenture, Macromex, Unilever, Lenovo, Exact CC, Thera Group, Zentiva, Coca Cola Hellenic, Danone, ECDL si Snack Attack asigurand totodata imboldul necesar in demersul lor profesional prin exemple reale din mediul business romanesc.

*Pentru detalii suplimentare si inscrieri, accesati site-ul www.bizcamp.ro sau direct la roxana.aron@inspirebusiness.ro si telefonic, la 0723.382.161, persoana contact Roxana Aron.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s