Acoustic Bloggers, concertul caritabil pentru Marian Teofan

București, 14 aprilie. Miercuri, 13 aprilie, cu sprijinul lui Marius Matache și al lui Vlad Dulea, 14 bloggeri au cântat pe scena Alive Club, pentru a veni în sprijinul singurului copil din țară și printre puținii din lume care a supraviețuit leucemiei congenitale. În urma evenimentului inițiat de Șerban Constantin (www.prinromania.eu) s-au strâns donații în valoare de 7600 lei. Un pas mic, dar vital pentru a oferi o șansă în plus la viață unui copil greu încercat la o vârstă atât de fragedă.

 A. G. Weinberger, muzician de excepţie cu reputaţie internaţională, s-a alăturat concertului umanitar și a încântat publicul cu un recital de blues. Printre invitații speciali s-a numărat și Alex Porro, cântăreț de muzică folk și solist vocal al Benetone Band.

 Pe parcursul serii, au urcat pe scenă nume cunoscute în online: Alex, Alexandra Tunaru, Alin Pândaru (Panduțu), Anca Duma, Anca Onofrei, Andra Zaharia, Augustina Vasile, Cristian China Birta (Chinezu), Iosif, Daniela Ștefan, Mircea Meșter, Raluca Covaci, Robert Antonescu și Toma Nicolau.

 Cele două săptămâni de repetiții, piesele alese pe îndelete și emoțiile celor care au urcat pentru prima oară pe scenă au fost răsplătite de aplauzele și entuziasmul publicului.

“Mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu prezent și să le mulțumesc personal pentru tot sprijinul și implicarea”, a spus părintele Vasile Grierosu, tatăl lui Marian.

Ajuns în faza de stabilizare, Marian are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, o procedură care nu poate avea loc decât în străinătate. Bebeluşul a fost internat la terapie intensivă încă din prima lună de viață, pentru că devenea din ce în ce mai palid şi refuza să mănânce. În urma analizelor, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică congenitală cu celule precursoare B, o formă extrem de rar întâlnită (la 1 din 5 milioane de copii).

„Pentru noi, Marian este o minune de la Dumnezeu pentru că, în mod normal, un bebeluș nu supraviețuiește mai mult de zece zile ședințelor de citostatice”, a completat părintele Vasile.

În cursa pentru viață, Marian are nevoie, în continuare, de sprijinul nostru. Pe 17 aprilie, de ziua lui, să îi oferim cel mai frumos cadou: o șansă la viață! 

Conturile în care se pot face donații sunt deschise la BRD Iaşi, agenţia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile: 

 Cont lei: RO53 BRDE 240S V653 5750 2400

Cont Euro: RO12 BRDE 240S V7650 3622 400

 De asemenea, se pot face donații prin telefon la numărul valabil doar în rețeaua Romtelecom: 0900.900.086, apel în valoare de 6 EURO.

Pentru mai multe informații:

Părintele Grierosu

Telefon: 0727.828.561

Blogul campaniei: http://bebemarian.wordpress.com/

 Redactia

Advertisements

2 thoughts on “Acoustic Bloggers, concertul caritabil pentru Marian Teofan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s