Torino: Spectacol de solidaritate

Asociatia culturala “Basarabia” impreuna cu Asociatia de promovare socio-culturala “Fratia” si Federatia piemonteza “Casa Puglia” organizeaza in data de 10 aprilie la Torino un spectacol de solidaritate.

Evenimentul va avea loc in sala  ATC din Corso Dante 13, la orele 15:00, cu scopul de a ajuta copiii de la orfelinatul din satul Ciniseuti – Republica Moldova. In filmul de mai jos este evidenta situatia precara in care acei copii se afla, o situatie dificila cu care se confrunta zi de zi din cauza faptului ca statul nu poate acoperi decat 5€ pe zi pentru fiecare copil, ceea ce este o mica parte doar din nevoile zilnice ale unui copil. Nu au medicamente si nenumaratele lipsuri ar trebui sa starneasca in noi putina compasiune in prag de sarbtori.

Cei implicati vor incerca sa atraga niste fonduri pentru a procura strictul necesar uni trai decent pentru acesti tineri. Speram ca Sarbatoarea Pastelui care se apropie sa va aduca bunatate si liniste in suflet. Acesti copii asteapta un mic cadou de Paste!           

http://www.youtube.com/watch?v=2B–rQqhVKY&feature=player_embedded

Spettacolo di soliedarita

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s