Implica-te si tu in miscarea nationala de plantare “Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”!

Stimata Doamna Daniela VITELARU,
 
Va invitam cu caldura sa va implicati si sa sprijiniti cea de a V-a editie a Miscarii nationale de plantari de arbori si plante „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”, asa cum ati facut-o si in anii anteriori. Plantand, va veti alatura efortului general de a pastra verde si de a infrumuseta orasul, comuna, sau satul in care traiti. Inscrieti plantarile efectuate in aceasta primavara direct pe site-ul www.milioanedecopaci.ro, este foarte usor! Puteti folosi contul deja existent de la editiile anterioare sau, in cazul in care nu il aveti deja, va puteti creea un cont nou, completand formularul de pe site de la sectiunea Inscrie-te. De asemenea, puteti opta sa ne trimiteti direct pe fax formularul anexat, care trebuie completat, semnat si stampilat, urmand sa facem noi inregistrarea pe site pentru dvs. si sa va trimitem apoi coordonatele de accesare ale contului. Eforturile Dumneavoastra, contributia directa pe care o veti aduce in acest an la protejarea mediului inconjurator trebuiesc cunoscute si aplaudate. De aceea, asteptam sa primim pe e-mail milioanedecopaci@prais.ro, fotografiile, informatiile, comentariile si experientele legate de plantarile pe care le efectuati, pentru a le posta ulterior pe site.
 
De la lansare, in septembrie 2006, si pana astazi, miscarea a inregistrat cumulat un numar record de plantari la nivel national: 53.324.189 si 23.498.982 milioane de arbusti si plante.Aceste rezultate au fost posibile datorita implicarii extraordinare a 700 de organizatii, 101.751 de voluntari si 69.130 de angajati. Miscarea este recunoscuta oficial de United Nations for Environment Program (UNEP) si se deruleaza sub sigla programului global al UNEP „Plant for the Planet”. Aceasta recunoastere are la baza contributia miscarii romanesti, la programul de mediu al Natiunilor Unite – campania „Un Miliard de Copaci”.
 
Recomandati-le tuturor celor care planteaza in aceasta primavara, din comunitatea pe care o reprezentati, sa intre alaturi de Dumneavoastra in Miscare, inscrieti impreuna plantarile efectuate!
 
Speram sa va inmanam in luna iunie unul din trofeele „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”, sau Diplomele de Merit oferite celor mai active institutii din Romania care s-au implicat in miscare prin plantari: Cea mai activa Scoala, Cea mai activa Primarie, Cea mai activa Companie, Cel mai activ ONG, Cel mai activ Ocol Silvic, Cea mai activa Directie Silvica, Cel mai activ Consiliu Judetean.
 
A V-a editie a Miscarii nationale de plantari „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci” este in plina desfasurare! Suntem convinsi ca alaturi de Dumneavoastra vom angrena un numar cat mai mare de iubitori de natura care vor planta si in aceasta primavara!
 
 
Cu deosebita consideratie,                                                                                                         
Silvia Bucur,

Presedinte Fundatia PRAIS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s