IMAGINE YOUR ROMANIA! – campanie de promovare a romanilor de pretutindeni

 

Comunicat de presa

Campania IMAGINE YOUR ROMANIA! este lansata astazi, 10 martie 2011 de catre echipa revistei romanilor de pretutindeni ROMANIA IN CONTACT – singura publicatie dedicata exclusiv romanilor de succes din diaspora, dar nu numai.

Publicatia, lansata in aprilie 2010 la Bucuresti si prezenta de aproape un an in diaspora, dupa o strategie de brand aproape incheiata, prin care si-a cunoscut publicul personal, om cu om, se pregateste sa iasa pe piata trasandu-si drumul cu o campanie de promovare la nivel international.

„Scriem impreuna un jurnal de calatorie in ceea ce priveste schimbarea mentalitatii comunitatilor romanesti, aratand ca avem valoare, esenta, continut, dar nu prin vorbe, ci prin fapte”, marturiseste Daniela Vitelaru, initiatorul acestui proiect. 

Campania de comunicare si imagine este lansata in Romania ca o actiune fireasca a tuturor lucrurilor care provin de la origine si care se intreapta spre exterior, avand ca scop slefuirea imaginii romanilor chiar din mijlocul lor, chiar din interiorul granitelor.

Anuntata cu o saptamana in urma pe reteaua de socializare Facebook, campania doreste valorificarea romanilor de pretutindeni, de toate varstele si de toate treptele sociale si culturale, stabilind ca regula de baza motto-ul: Esenta unei societati dezvoltate este reprezentata de insusi elementele umane care o compun – ROMANIA ESTI TU!

In fiecare zi vom strange voci, povesti, reusite cu reusite si le vom pune impreuna pentru a construi un tot unitar al unei generatii noi. Fiecare actiune pozitiva, indiferent de dimensiunea ei, trebuie incurajata, imbunatatita si sustinuta permanent. Vom gasi succesul in fiecare dintre voi!

Vedem zilnic cum romanii sunt afectati de scepticism datorat unei societati in continua deriva. Suntem martorii descurajarii, dezinformarii si sabotarii. Intentia noastra este alta decat cea de a ne lamenta. Am decis sa actionam! Sa aratam o fata proaspata a tinerei generatii!

Campania IMAGINE ROMANIA se extinde prin actiuni diferite si la nivel international, in diaspora romana, oferind astfel libertatea fiecaruia sa isi imagineze  Romania pe care doreste sa o aiba si sa actioneze efectiv in favoarea acesteia.

Imaginile date de actiunile si activitatile tuturor vor sta marturie intr-o publicatie bilingva – romano-engleza – unde oamenii de succes si locurile de unde acestia provin vor purta amprenta unei intregi natiuni. Impreuna actionam!

 Aceasta este o campanie de imagine in care fiecare isi poate adjudeca, prin actiunile pe care le intreprinde, rolul principal. Vorbeste lumii despre tine! Promoveaza o imagine, lanseaza o idee! Exprima-te! Spune cu voce tare cum ai vrea sa fie societatea in care traiesi si fa primul pas actionand cum consideri cem mai bine!  

IMAGINE ROMANIA!  TU esti cartea de vizita a tarii, TU dai valoare acestei natiuni! Ideile tale prind viata impreuna cu ROMANIA IN CONTACT. Cum e Romania ta? Ce ai face pentru tine, pentru ea?

Scrie-ne cine esti si ce faci. Vrem sa auzim despre tine!

JURNAL IMAGINE YOUR ROMANIA – CAPITOLUL 1 scris chiar de initiatorul campaniei:

Jurnal IMAGINE YOUR ROMANIA

Persoana de contact:

Alina David

redactie@romaniaincontact.net

Advertisements

2 thoughts on “IMAGINE YOUR ROMANIA! – campanie de promovare a romanilor de pretutindeni

  1. Ansamblul multicultural “Martisor” din Waterloo, Ontario, condusa de prof. Ion Damian si orchestra Lira a Asociatiei pentru cultura si arta romaneasca din Torac, Voivodina condusa de prof. Doru Ursu, va invita la un spectacol de muzica, dansuri si umor. In premiera, acest spectacol se va tine prin intermediul Internet, paralel la scoala primara George Cosbuc din Torac si la Waterloo Colegiate Institute, 300 Hazel st., Waterloo.

    In program se vor prezenta cele doua orchestre cu solistii vocali si instrumentali, dansatorii centrului cultural “Banat” din Kitchener si dansatorii “ARTA”. Aceste ansamble vor incerca sa va plimbe prin intermediul muzici, dansurilor si versurilor din Banat pana in Dobrogea, si din Basarabia pana la marea Egeica, adica prin toate meleagurile locuite de romani, armani, valahi, tintari, etc. unde se canta si se danseaza romaneste.

    Spectacolul incepe la ora 2:00 PM in Waterloo, adica 20:00 ora locala la Torac, sambata 26 martie, 2011. Pe scena, adica pe ecran, se vor prezenta interpreti de toate varstele si talentele, amatori si profesionisti, toti avand in comun dragostea pentru cultura populara si obiceiurile lasate din mosi stramosi.

    Speram ca daca reusim cu acest spectacol in viitor sa aducem in K-W si alte ansamble pe care pana nu aveam Internet nu le puteam aduce, si in acest fel sa ne mentinem contact cu familiile si prietenii ramasi in tara.

    Pentru mai multe detalii, vizitati http://martisorwaterloo.blogspot.com/. Bilete $5.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s