Se lanseaza la Londra cartea DORA semnata DELIA ANTAL

 

Delia Antal lansează pe data de 26 ianuarie 2011 la Londra cartea „DORA”, un volum despre imigrare și discriminare inspirat din întâmplările reale alor unor oameni care au avut curajul să-și construiască o altă viață dincolo de granițele României, într-o epocă în care părăsirea pământului natal nu era o acțiune la îndemâna oricui.

Publicația reprezintă istorisirea universală a românului din diaspora, o dramă care pune în evidență eforturile făcute de români în “drumul” lor prin lume pentru a-și duce la îndeplinire visele și aspirațiile. Această carte, editată sub forma unui scenariu, a inspirat filmul cu același nume care a fost deja finalizat, urmând  să ruleze pe marile ecrane în viitorul apopiat.

Prefața volumului, semnată Chisomo Kalinga, deschide publicului un univers de poveste piperat cu elemente reale care țin publicul pe jar: „Această poveste nu este doar o poveste despre emigrare și discriminare. Este o poveste despre alegeri și vise. Delia Antal aduce Dora la viață într-o manieră onestă. Dora trăiește momente de agonie și extaz, dar niciodată nu renunță la visul ei de a realiza ceva imens. Autoarea demonstrează într-un mod plăcut că, după ani de zile, trăind numai lovituri dureroase, o persoană poate întotdeauna să depășească încercările vieții”.

Lansarea de carte se desfășoară într-unul din cele mai faimoase locații  londoneze, Clubul JALOUSE, bine cunoscut în lumea internațională a artei, muzicii și show-bizz-ului de către numeroase celebrități.

 

Redactia

Leave a comment